🔥İndirim Mercusys Ma32h, Ac1300 282,86 TL

Ryzen-22

80+
Reaksiyon skoru
52
Hepsi Burada premium ile 282.86

Mercusys MA32H, AC1300 Mbps, Çift Bant, USB 3.0, Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi 5 USB Adaptör
802.11ac kablosuz standardıyla donatılan MA32H, 802.11n'den 3 kat daha hızlıdır. Yüksek hızlı WiFi'si (5 GHz bandında 867 Mbps'ye ve 2,4 GHz bandında 400 Mbps'ye kadar) sayesinde HD video akışından gecikmesiz oyun oynamaya ve web taramasına kadar tüm çevrimiçi etkinliklerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir.

Mercusys MA32H, AC1300 Mbps, Çift Bant, USB 3.0, Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi 5 USB Adaptör
802.11ac kablosuz standardıyla donatılan MA32H, 802.11n'den 3 kat daha hızlıdır. Yüksek hızlı WiFi'si (5 GHz bandında 867 Mbps'ye ve 2,4 GHz bandında 400 Mbps'ye kadar) sayesinde HD video akışından gecikmesiz oyun oynamaya ve web taramasına kadar tüm çevrimiçi etkinliklerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir.
382 gözüküyor bende premium mevcut.

Tv'de stremio torrentten yavaş veri çekiyodu tv ye takmalık bişeyler arıyodum bende iyi denk geldi.Aldım hocam teşekkürler.
1789542726043.webp

Fiyatı aşağı yukarı bu aralarda zaten, ben aldım köydeki pc ye takmıştım genel olarak interneti iyi alıyor.

Fakat bazı sorunlar var, özellikle usb girişlerinde birine taktığında diğerini de kapatıyor, en iyi ihtimal köşedekine takarsan sadece 1 usb yei körlersin,.

Diğer tarafta re205 çoğaltıcı ile 5g bağlantısı kurarken, a36 dan açtığım 5g interneti görmüyor.

382,86 TL olarak değiştir yanlış oldu herhalde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv'de stremio torrentten yavaş veri çekiyodu tv ye takmalık bişeyler arıyodum
Bu aletlerin TV'de tak-çalıştır işe yaradığını ilk kez duydum.

382,86 TL olarak değiştir yanlış oldu herhalde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu aletlerin TV'de tak-çalıştır işe yaradığını ilk kez duydum.
Normal bir evde PC'ye taksak normal ethernetle bağlantıya göre daha fazla iş yapar mı fantezi mi olur.

bu markanın menzil genişleticisini kullanıyorum. Tam bir çöp marka.
arada internet gidiyor. prizden çekip geri takmak gerekiyor. Fark oldu mu evet oldu ama %30 bile değil.

bu markanın menzil genişleticisini kullanıyorum. Tam bir çöp marka.
arada internet gidiyor. prizden çekip geri takmak gerekiyor. Fark oldu mu evet oldu ama %30 bile değil.
Hangi modelini kullanıyorsun?Yorumları çok kötü bu ürününde mercusys bu işi iyi yapamıyor sanırım bende halo S3 kullanmıştım o da çok kötüydü.Tplinkin alt markası diyorlar ama tp link bu işi iyi yapıyor

Son düzenleme:
Geri