25.000 TL Sistem Toplama?

bu eleman zaten bütün pclerin yorumunda var 30 teklif ediyor 40 a koyuyor :)
İntikam alındı hocam. İçiniz rahat uyuyabilirsiniz. Osmanlı tokatını yapıştırdım ona. Aldım kasayı elinden.

Son düzenleme:
ben de hocam merak etme kaç kere aldım bunun elinden kasa sitede yatıp kalktım.
Sende bu kadar kasa aldığına göre al sat yapıyorsun herhalde. Ne farkın var ki o adama laf ediyorsun anlamadım.
Bursa da hakkaten elden almak istersen çok zor iş. Herkes birbirine söve söve al sat yapıyor.

Hiç bişeyi sıfır alma 1. Taktik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rami 2. El 2.5k ya pazarlıkşa çözersin 16 3200nhz şekilde

Ssd de 2200 e %98 99 hatta 100 lerde oluyor

Rtx 3080 ne 12k dan fazla verme
3080 i 12k dan ucuza bulda 15 20 tane alayım kanka 3070 ti falan desen neyse 12k ya bile rüyasında alır 3080i

Merhaba arkadaşlar. Sıfırdan DDR4 bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci Ryzen 5 5600 olacak gibi. Ekran kartı için de max bütçem 15K ama şöyle 12K'larda falan ekran kartı bulsam harika olurdu. İkinci el 3080 almayı düşünüyorum. RTX benim için önemli. O sebeple NVIDIA harici tavsiye etmezseniz sevinirim. Bir de mümkünse 8GB VRAM'li ekran kartlar da uzak dursun benden 😅 Kalan parçaları mümkünse taksitli ve denk getirebilirsem Vatan'dan taksitli almayı düşünüyorum ya da uyguna denk gelirsem ikinci el. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı? Ekran kartı olsun, kalan parçalar olsun tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini dinlemek isterim. Bursa'dayım bu arada.
3080 2.el bile 18 bin kardeşim nası alcan.

Sende bu kadar kasa aldığına göre al sat yapıyorsun herhalde. Ne farkın var ki o adama laf ediyorsun anlamadım.
Bursa da hakkaten elden almak istersen çok zor iş. Herkes birbirine söve söve al sat yapıyor.
yok hocam arkadaşıma topladım birini diğerinde sıkıntı çıktı gittim bilgisayarcida sorunuzu cozduk ve oyle ugrasamam diyip sattım bu son aldığım çok güzel sıkıntısı yok kullanıyorum 6 ay oldu parası değil önemli olan

yok hocam arkadaşıma topladım birini diğerinde sıkıntı çıktı gittim bilgisayarcida sorunuzu cozduk ve oyle ugrasamam diyip sattım bu son aldığım çok güzel sıkıntısı yok kullanıyorum 6 ay oldu parası değil önemli olan
Hayırlı olsun hocam. Sisteminiz neydi?

Geri