Böylelerine Ne Demek İstersiniz

adam zaten al sat işi yapıyor bunun gibisi çok var sarı sitede fiyat tabi yağlı kazık orası ayrı

bu bir şey mi? 5060 7500fli sistemi 100K koyup, uyardığında sana yüzsün gibi karşıklık verip tek tek toplasan 140 tutuyor diyebilen arsızlar dolu. fakat aklınızda bulunsun her ne kadar hırt olsalar bile direk ilanları link isim bazı kısımları sansürlemeden hedef göstermeyin suç teşkil edebilir

Biraz uğraşalım şunla :d
😄
adam zaten al sat işi yapıyor bunun gibisi çok var sarı sitede fiyat tabi yağlı kazık orası ayrı
Trendyol kasalarından da ileri seviye bu. Nasıl olsa enayinin biri alır hesabı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu bir şey mi? 5060 7500fli sistemi 100K koyup, uyardığında sana yüzsün gibi karşıklık verip tek tek toplasan 140 tutuyor diyebilen arsızlar dolu. fakat aklınızda bulunsun her ne kadar hırt olsalar bile direk ilanları link isim bazı kısımları sansürlemeden hedef göstermeyin suç teşkil edebilir
Böyle bişey paylaşmak bile hedef gösterip suç mu işlemek oluyor?

RX 550 li sisteme bu fiyatı çekiyor, üstüne ne istersen oyna diyor.
Belki mahallesinden maddi durumu sınırlı ve donanım bilgisi olmayan bir çocuk güç bela anasını babasını ikna edip alacak şu kasayı, eve gelecekler hüsran.

Büyük konuşmayı sevmem, hayat insanı hep yapmam dediğiyle sınar ama zorda kalırsam simit satmayı geç gerekirse g*tümü satarım yine de şu namussuzluğu yapmam.

adama ne yazdıysan artık soru cevap kısmını kapatmış :)

PUahahahaha açıktı ben biraz taştiş geçtim yeni kapatmış :DDD
Şeytan diyor wp den darla

Kimse almaz rahat olun, çok daha iyi bir sisteme 20k yazdım ona bile alıcı yok 😀
Valla insanların aklıyla dalga geçiyorlar ya ben 16 bine
İ3 12100f
H610 anakart
Rx6650xt
16gb ram
1tb M2 SSD
600w kasa
Böyle bi sistem topladım bunun sistemini 10a katlar tersten birşeyler yapar falan filan

Şeytan diyor wp den darla
Yok ya uğraşmaya deymez lavuk tam dallama istediğiniz oyunu oynayın falan yazmış bir de bu yeter ona :b

Ben bü tiplerle uğraştığım için letgodan ban yemiştim 8 yıl önce falan bir de nasıl bi ban attılarsa başka hesapta açamıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,195
Üyeler
203,352
Son üye
s.1234
Geri