SencerSof
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 588
şahsen ben arkadaşa soru cevap kısmında sevgi dolu şeyler yazdım
5500+rx550 li sistem 27k
edit: ilan kaldırılmış
Son düzenleme:
sövsen ayrı dert sövmesen içinde kalır
5500+rx550 li sistem 27k
bu bir şey mi? 5060 7500fli sistemi 100K koyup, uyardığında sana yüzsün gibi karşıklık verip tek tek toplasan 140 tutuyor diyebilen arsızlar dolu. fakat aklınızda bulunsun her ne kadar hırt olsalar bile direk ilanları link isim bazı kısımları sansürlemeden hedef göstermeyin suç teşkil edebilir
5500+rx550 li sistem 27k
Biraz uğraşalım şunla :d
Trendyol kasalarından da ileri seviye bu. Nasıl olsa enayinin biri alır hesabıadam zaten al sat işi yapıyor bunun gibisi çok var sarı sitede fiyat tabi yağlı kazık orası ayrı
Böyle bişey paylaşmak bile hedef gösterip suç mu işlemek oluyor?bu bir şey mi? 5060 7500fli sistemi 100K koyup, uyardığında sana yüzsün gibi karşıklık verip tek tek toplasan 140 tutuyor diyebilen arsızlar dolu. fakat aklınızda bulunsun her ne kadar hırt olsalar bile direk ilanları link isim bazı kısımları sansürlemeden hedef göstermeyin suç teşkil edebilir
Kimse almaz rahat olun, çok daha iyi bir sisteme 20k yazdım ona bile alıcı yok
5500+rx550 li sistem 27k
adama ne yazdıysan artık soru cevap kısmını kapatmışbu bir şey mi? 5060 7500fli sistemi 100K koyup, uyardığında sana yüzsün gibi karşıklık verip tek tek toplasan 140 tutuyor diyebilen arsızlar dolu. fakat aklınızda bulunsun her ne kadar hırt olsalar bile direk ilanları link isim bazı kısımları sansürlemeden hedef göstermeyin suç teşkil edebilir
PUahahahaha açıktı ben biraz taştiş geçtim yeni kapatmışadama ne yazdıysan artık soru cevap kısmını kapatmış![]()
Şeytan diyor wp den darlaPUahahahaha açıktı ben biraz taştiş geçtim yeni kapatmışDD
Valla insanların aklıyla dalga geçiyorlar ya ben 16 bineKimse almaz rahat olun, çok daha iyi bir sisteme 20k yazdım ona bile alıcı yok![]()
Yok ya uğraşmaya deymez lavuk tam dallama istediğiniz oyunu oynayın falan yazmış bir de bu yeter ona :bŞeytan diyor wp den darla