Genel hatlarıyla doğru görünüyor.Bu listede ki karşılaştırmalar ve kötüden iyiye sıralamalar ne kadar doğruluk payı gösteriyor ?
Ekran kartını sadece oyun nazarında bakmayacaksın hocam zaten olması gereken o , ama biz genellikle öyle bakıyoruzKafi ama oyunlara göre değişikli göstereceğini de unutmayalım.
Baya iyi bence.Bu listede ki karşılaştırmalar ve kötüden iyiye sıralamalar ne kadar doğruluk payı gösteriyor ?
Bizim yapay zeka, video editörlüğü ile ne işimiz olur ki. Biz CS oynarız sadeceEkran kartını sadece oyun nazarında bakmayacaksın hocam zaten olması gereken o , ama biz genellikle öyle bakıyoruz![]()
çünkü biz oyun oynamak için alıyoruzEkran kartını sadece oyun nazarında bakmayacaksın hocam zaten olması gereken o , ama biz genellikle öyle bakıyoruz![]()
Yanlış anlaşılmasın bunu ben yapmadım.7800 xt’yi 6900 xt’nin gerisine koyarsan daha iyi olur
Çünkü biz buyuz kardeşş.çünkü biz oyun oynamak için alıyoruz
usta oyun yapacağım blender unreal adobe vs kullanıp aynı zamanda oyun oynayacağım alabileceğim en fp ekran kartı hangisidir ve neden 50 serisi error vermiş bilmediğimden soruyorumBu listede ki karşılaştırmalar ve kötüden iyiye sıralamalar ne kadar doğruluk payı gösteriyor ?
Hocam o tarafta çok bilgim yok bilgili arkadaşlar yardımcı olur.usta oyun yapacağım blender unreal adobe vs kullanıp aynı zamanda oyun oynayacağım alabileceğim en fp ekran kartı hangisidir ve neden 50 serisi error vermiş bilmediğimden soruyorum
Error vermemiş sadece rakipleri yok.usta oyun yapacağım blender unreal adobe vs kullanıp aynı zamanda oyun oynayacağım alabileceğim en fp ekran kartı hangisidir ve neden 50 serisi error vermiş bilmediğimden soruyorum