işkembeden atmak yerine sistemi atsanız da millet faydalansa?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Attım gördün mü
işkembeden atmak yerine sistemi atsanız da millet faydalansa?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Attım gördün mü
ya öyle bir şey olsa sence forumda konusu açılmaz mıişkembeden atmak yerine sistemi atsanız da millet faydalansa?
Bağlantı atabilir misin?Vatan bilgisayarda 9070 xt li özelleştirilmiş sistemler 80 bin tl bakmanızı öneririm
Bağlantı atabilir misin?
CL46 RAM...AMD R5 7600X - RX 9070 XT - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7600X - RX 9070 XT - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şundan bahsediyor sanırım
400tl farka GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6400MHz CL32 1.4V Soğutuculu PC RamCL46 RAM...
Şunu alıp kaçın.
İyi slikon denk gelirse eğer OC ile RX 9070 XT performansı alabilirsiniz, bunuda geçeyim.
GameGaraj gizlice sistemler çıkartmış. Bu piyasada 32 GB RAM olmasıyla güzel sistem. Asıl olayı ise parçaları çok iyi, Kingston Renegade'in aynısı KC3000 SSD koymuşlar bir hazır sistem için çok şaşırtıcı. Direk en kaliteli Gen 4 SSD denilebilir. Sistemin özelleştirmeleri çok iyi, anakartı Biostar B850MT-E-Pro ve soğutucuyu sadece 896 TL farkla 360 mm Aigo AP360 seçince 82.376 TL'ye resmen premium sistem oluyor. Soğutucu tarafında 1.551 TL farkla Aigo DX360'da düşünülebilir çünkü siyah ve çok...
- İsimbulamajim
- Cevap: 52
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Olsun yine attığım tercih edilmeli. 32 GB RAM ve parça kalitesi farkı var.400tl farka GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6400MHz CL32 1.4V Soğutuculu PC Ram
Özelleşince değişiyor. Senin ssd iyi psu kötü. Fiyat benzer oluyor ama psu daha iyi oluyor.Olsun yine attığım tercih edilmeli. 32 GB RAM ve parça kalitesi farkı var.
Kasayı MSI yaptığınızı varsayıyorum. Oda C- seviyesi PSU fark yok. Hatta ikisi çok benzer modeller üretici farklı olsada. İkisininde tüm kapasitörleri ChengX. Biraz araştırsak güzel olur.Özelleşince değişiyor. Senin ssd iyi psu kötü. Fiyat benzer oluyor ama psu daha iyi oluyor.