RX 9070xt Assassin's Creed Black Flag Resynced'de Drop Oluyor

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar Assassin's Creed Black Flag Resynced oyununda sürekli 130-140 FPS'lerden 30 FPS'lere düşüyordu hatta lobide bile drop oluyor. İşin garip tarafı bunu kayıt almak için kayıt uygulaması olan OBS programını açınca drop sorunu çözülüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Yardımcı olur musunuz?

RX 9070 XT.
Ryzen 5 7500x3D.
16 GB RAM.

Son düzenleme:
kardom oyunu açmadan uyumluluk sekmesinden tam ekran iyileştirmeleri var kardom onu kapatırsan düzelir kardom

kardom düzelmedi maalesef
kardom oyuna girmeden çözünürlüğü yapay olarak yükselt öyle dene bi kardom. Aynı durum hala devam ediyorsa da gelişmiş ayarlara gir oyun için yüksek dpi ölçeklendirmesini geçersiz kılıp program dpi ayarında da bu programı açarım de kardom

Nvidia almamanın karşılığı bu kardom.Şaka bi yana Radeon Chill, Radeon Boost ve Radeon Anti-Lag özelliklerini kapatıp dene bi kere de
Aynen dostum ekran kartindan...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkada herhangi bir uygulama falan acik mi? Ram kullanimi oyunda kac oluyot

ramden dolayıdır gowrda 100 ram kullanımım vardı 16 yeni ouyunlarda yetmiyor grafiği kıs arka plandaki her şeyi kapat

Arkadaşlar Assassin's Creed Black Flag Resynced oyununda sürekli 130-140 FPS'lerden 30 FPS'lere düşüyordu hatta lobide bile drop oluyor. İşin garip tarafı bunu kayıt almak için kayıt uygulaması olan OBS programını açınca drop sorunu çözülüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Yardımcı olur musunuz?

RX 9070 XT.
Ryzen 5 7500x3D.
16 GB RAM.
Ram kullanımı?

Size ram kullanımını atmak için oyuna girdim ve ilginç şekilde düzeldi hiç bir drop yok.

Size ram kullanımını atmak için oyuna girdim ve ilginç şekilde düzeldi hiç bir drop yok.
Muhtemelen baska bir sey vardı guncelleme falan gelmistir windowsa o yuklerken bile bilgisayar ram tuketiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,524
Üyeler
203,492
Son üye
jwamin
Geri