Fişe takmadığım b850 li sistem kenarda duruyor 2 saattir kendimi ikna etmeye çalışıyorum alma diyeNzxt bios nasıldır varmı bilgisi olan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şöyle bişi yaptım
@DipFiyatPC
konu sahibine teşekkürler işten geldiğim gibi 15k lık oldum![]()
Böyle bir şey sordum ama NZXT’de görüntü çıkış arabirimleri (HDMI, Display Port) yokmuş, bilmeyenler için de hatırlatmış olayım. Ekran kartının mevcut olmadığı, arızalandığı, servise gittiği durumlarda geçici olarak işlemci görüntü birimi üzerinden faydalanamayacaksınız. Bundle’ı düşünenler için hatırlatma olsun.Lütfen akıl veriniz.
Elimde iade süresi geçen 12500 TL’ye aldığım Asus X870 Max Gaming WiFi 7 anakart var. 1155 TL de iade olacak. Bir de iade süresi devam eden 9000 TL’ye aldığım 1000 watt platinum (9070xt ekran kartıyla 850 watt da işimi görüyor) güç kaynağı var. Anakartı satmaya çalışıp, psu’yu iade edip bu bundle’ı almaya gerek var mı? Ürünler kutusunda, ambalajlarından çıkmadı ve sıfır durumdalar.
niye girdimki foruma suc benimFişe takmadığım b850 li sistem kenarda duruyor 2 saattir kendimi ikna etmeye çalışıyorum alma diye![]()
Bu bir sorun değil hocam type c DisplayPort Alt Mode destekli. Kablo ihtiyacınız olur sadece.Böyle bir şey sordum ama NZXT’de görüntü çıkış arabirimleri (HDMI, Display Port) yokmuş, bilmeyenler için de hatırlatmış olayım. Ekran kartının mevcut olmadığı, arızalandığı, servise gittiği durumlarda geçici olarak işlemci görüntü birimi üzerinden faydalanamayacaksınız. Bundle’ı düşünenler için hatırlatma olsun.
1000w veya 1200w versiyonu olsa cok daha iyi olurduFişe takmadığım b850 li sistem kenarda duruyor 2 saattir kendimi ikna etmeye çalışıyorum alma diye![]()
850w günümüzde bir çok ekart yeter hocam 5090 sistem yapmayacaksanız. hayırlı olsun.1000w veya 1200w versiyonu olsa cok daha iyi olurdu
Hocam sende de x870 varmış neden aldın ki tekrar1000w veya 1200w versiyonu olsa cok daha iyi olurdu
bu sorunun cevabını bilsem keske hocam anakart hosuma gitti birde psu yu beyaz yapmak istiyordum ekstra kablo alıcaktım beyaz onlarda 2k civarındaydı kablo alana kadar dedim yapıştırHocam sende de x870 varmış neden aldın ki tekrar![]()
sorun yok yeterli olsa iyi olurdu yükseltmiş olurdum hali hazırda , 5090 da gözüm var para yok eyvallah850w günümüzde bir çok ekart yeter hocam 5090 sistem yapmayacaksanız. hayırlı olsun.
Biosu güncel tut bir şey olmazyazılım Bios hakkında bilgisi olan varsa iyi olur zamanında Asrock aldığımda da laf oldu yazılım öyle böyle ben hiç bi sorun yaşamadım bundada yaşamam umarım