Çözüldü✓ RX 9070 XT Psu Önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
8.000
Sapphire RX 9070 XT kullanacağım. 850 W veya 1000 W, Japon kapasitörlü, Tier List’te A ve üzeri ve sessiz bir PSU arıyorum. Bütçem maksimum 7.000–8.000 TL. Bilinen ve kaliteli markalardan önerilerinizi bekliyorum. Bilinmedik veya kalitesiz markalar olmasın lütfen.​

Sapphire RX 9070 XT kullanacağım. 850 W veya 1000 W, Japon kapasitörlü, Tier List’te A ve üzeri ve sessiz bir PSU arıyorum. Bütçem maksimum 7.000–8.000 TL. Bilinen ve kaliteli markalardan önerilerinizi bekliyorum. Bilinmedik veya kalitesiz markalar olmasın lütfen.​
c850 atx 3.1 versiyonu alabilirsin. A+ tier.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itopyada var, CORE yazan kesinlikle değil, düz C850 olacak.

c850 atx 3.1 versiyonu alabilirsin. A+ tier.
Arada elektrik kesintileri oluyor ama oturduğum semtte nadir yaşanıyor. Bu durum PSU açısından sorun yaratmaz değil mi? Ayrıca son olarak, bu model Japon kapasitörlü mü? 850 W yeterli olur mu? Ryzen 7 7800X3D kullanıyorum yanında. Ürünün linkini de atabilirseniz çok sevinirim.

Arada elektrik kesintileri oluyor ama oturduğum semtte nadir yaşanıyor. Bu durum PSU açısından sorun yaratmaz değil mi? Ayrıca son olarak, bu model Japon kapasitörlü mü? 850 W yeterli olur mu? Ryzen 7 7800X3D kullanıyorum yanında. Ürünün linkini de atabilirseniz çok sevinirim.
850 yeter elektrik kesintisine psu bir lşey yapamaz

nadiren oluyorsa sıkıntı olmaz ama çok oluyorsa ups bakabilirsiniz. 850w yeterli olur. anakart almadıysanız bunun bundle hali de varmış onunla daha ucuz oluyor ama böyle de alınır. Sayılı a+ tier psulardan birisi bu, kapasitörleri geçtim fan kalitesine kadar hepsi iyi.

Şey açısından dedim elektrik dalgalanmalara karşı kaliteli model değil mi arkadaşın attığı model.
dalgalanmaya işe yaraması için regülatör olması gerekiyor diye biliyorum

nadiren oluyorsa sıkıntı olmaz ama çok oluyorsa ups bakabilirsiniz. 850w yeterli olur. anakart almadıysanız bunun bundle hali de varmış onunla daha ucuz oluyor ama böyle de alınır. Sayılı a+ tier psulardan birisi bu, kapasitörleri geçtim fan kalitesine kadar hepsi iyi.

dalgalanmaya işe yaraması için regülatör olması gerekiyor diye biliyorum
Sadece PSU eksikti. 2x16 GB 32 GB 6000 MHz XPG RAM, SSD ve diğer parçaların hepsi hazır. Tek eksik PSU’ydu. Tamam, dediğiniz model gerçekten iyi duruyor. O zaman ondan alayım.

Hangi 9070 XT? Nitro mu, pulse mu? Eğer ki 3 güç beslemeli bir modelse; alacağın psu'da ayrı ayrı 3 tane PCI-E 6+2 olduğuna emin ol

• Beğen
Reaksiyonlar: nsfw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,603
Üyeler
203,526
Son üye
Asımtas09
Geri