🔥İndirim Tecno Megabook S14 Intel Ultra 5 14” 16gb/1tb OLED 899gr 36999

Reaksiyon skoru
306
Ofiste kullanabileceğimiz ofis programları falan kullanılacak 1-2 program extra , minimum 15.6'' civarı ekrana sahip ne önerebilirsiniz ekranı büyük olmalı. bütçe 24-27 maximum

Lenovo Yoga Slim rakibi taşınabilir hafif ve oled ekranlı laptop arayanlar için iyi bir alternatif.

bu fiyata bu donanım ve taşınabilirlik bulunmaz. rakipleri 50k+

oyun beklemeyin belki age of oynatır ama ofis vs işleri için işinizi rahatça görür.

geçen haftaki fiyatı 49999
Bizim bildiğimiz telefon üreten tecno mu bu ?

Ben sıfırını indirim zamanı 29 dan almıştım 1 sene geçti hala çok memnunum özellikle ekranı çok iyi. Ve günlük ofiste 6-7 saat aralıksız kullanıyorum

Techno kullanan var mı bizim arkadaşta vardı 5-6 ay içinde menteşeler kırıldı bir sürü donanımsal arıza başladı

Halen kullanıyormusunuz memnunmusunuz?
Merhaba. Evet memnunum. Ofis işleri ve içerik tüketimi için gayet basarili cihaz. Taşınabilirliği de çok iyi. Fakat ben bahsettiğim gibi fiyatı uygunken almıştım aynı fiyatlarda donanım olarak alternatifi yoktu. Bilinirliği de yoktu, binevi risk aldim. Şuan ki piyasayı bilmiyorum bundan dolayı alın veya almayın diye yorum yapmam doğru olmaz lakin aldığım zaman şuan ki fiyatlarinda olsaydı yüksek ihtimalle tercih etmezdim.

Merhaba. Evet memnunum. Ofis işleri ve içerik tüketimi için gayet basarili cihaz. Taşınabilirliği de çok iyi. Fakat ben bahsettiğim gibi fiyatı uygunken almıştım aynı fiyatlarda donanım olarak alternatifi yoktu. Bilinirliği de yoktu, binevi risk aldim. Şuan ki piyasayı bilmiyorum bundan dolayı alın veya almayın diye yorum yapmam doğru olmaz lakin aldığım zaman şuan ki fiyatlarinda olsaydı yüksek ihtimalle tercih etmezdim.
Yine tek alternatifi Medion signum bence şuan. O da 28K ya rakipsiz segmentinde. Bunlar hariç anlık bir indirim vs olmadıkça 40K ya bile zor şuan Oled panelli taşınabilir güzel laptop bulmak.

Geçen sene 40K olan markalı sağlam Ultrabook cihazlar 60K bandına çıktı neredeyse.

Geri