(fishao)Bu oyunu önceden oynadınızmı? sizce tekrar açılır mı?

DA foruma özel klan açarız gelmek isteyeni alırız var bi hayalimiz bakalım.

Dostlar ufak araştırma yaptım.

Eski hesaplarımız yok olmuş geçmiş olsun , oyunda hiç bir şekilde p2w elementleri olmayacak ve mobile getirme şansları da varmış. En çok korktuğum p2w olayını kaldırmaları cidden süper olmuş.

Dostlar ufak araştırma yaptım.

Eski hesaplarımız yok olmuş geçmiş olsun , oyunda hiç bir şekilde p2w elementleri olmayacak ve mobile getirme şansları da varmış. En çok korktuğum p2w olayını kaldırmaları cidden süper olmuş.
p2w dediğin şey para yatırıp altın vs almak mı hocam? öyleyse kötü olmaz mı kendi başına kasmak çok uzun sürüyordu çünkü herb falan 1 2 verdiğini düşün bide 😁. tamamen kaldırmak yerine enazından sınırlamak daha doğru olurdu bence. neyse açılsında ne olursa olsun 😂

p2w dediğin şey para yatırıp altın vs almak mı hocam? öyleyse kötü olmaz mı kendi başına kasmak çok uzun sürüyordu çünkü herb falan 1 2 verdiğini düşün bide 😁. tamamen kaldırmak yerine enazından sınırlamak daha doğru olurdu bence. neyse açılsında ne olursa olsun 😂
Aynen öyle para yatırma yok.

Adamlar bunu ayarlar muhtemelen altınla alınan şeyleri paraya dökerler veya altın almayı basitleştirirler.
zaten benim bildiğim oyuncuların para yatırması oyunun sahiplerininde işine gelir. o zamanlar gerçi ucuz gibi görünüyorda o çark teknesi için 15 lira falan yatırmak gerekiyordu en az şimdiki parayla 3-4 bin yapmasınlarda :D

çocukluğumun oyunu birkaç gün önce aklıma geldi oynamak istediğimde ise birkaç yıl önce kapandığını ama tekrar açılabileceğini falan söyleyenler vardı redditte. oyunun kendi sayfasında ise yıl sonu beta sürümü yayınlanacağı yazıyordu sanırım yetiştiremediler. sizce gerçekten bu oyun tekrar açılır mı daha önce oynadınızmı?

Alıntıyı görüntüle
nedense kafamda sanalika canlandı yada bombom :D

nedense kafamda sanalika canlandı yada bombom :D
o oyunun ismini de çok duymuştum o zamanlar ama hiç oynamadım msp de vardı hatta moviestarplanet di sanırım açılımı. bu oyunlardamı kapandı yoksa hala oynanıyormu

o oyunun ismini de çok duymuştum o zamanlar ama hiç oynamadım msp de vardı hatta moviestarplanet di sanırım açılımı. bu oyunlardamı kapandı yoksa hala oynanıyormu
Movie star hatırlıyorum bro internet kafede oynayanlar oluyordu dayılar kadın karakter açıp milleti işletiyorlardı 🤣🤣🤣 gençlere örnek oluyorlar dayılar valla helal olsun (!) fishao da hatırlıyor gibiyim belki görüp oynamamış olabilirim çok iyi grafikleri yok neticede 🥲🤣

Movie star hatırlıyorum bro internet kafede oynayanlar oluyordu dayılar kadın karakter açıp milleti işletiyorlardı 🤣🤣🤣 gençlere örnek oluyorlar dayılar valla helal olsun (!) fishao da hatırlıyor gibiyim belki görüp oynamamış olabilirim çok iyi grafikleri yok neticede 🥲🤣
dayılara bak sen ibre tersine dönmüş. fishaoyu illaki görmüşsündür bro grafikleri bence o zamanki bi tarayıcı oyununa göre fena değildi hatta güzeldi bence o karlı bölgeleri falan

dayılara bak sen ibre tersine dönmüş. fishaoyu illaki görmüşsündür bro grafikleri bence o zamanki bi tarayıcı oyununa göre fena değildi hatta güzeldi bence o karlı bölgeleri falan
Tam hatırlayamıyorum belkide oynadım ama beceremeyip bırakmış da olabilirim

Hocam daha geçenlerde webde gezinirken karşıma çıktı aynı zamanda yapan kişilerde türk discord sunucuları vesaire var , oyunun birebir aynısını yapmışlar türkçe şekilde . Sanah 5 te girmeme rağmen aktif oyuncuda buldum anglao.net adresinde fishao oyunu devam ediyor

Geri