p2w dediğin şey para yatırıp altın vs almak mı hocam? öyleyse kötü olmaz mı kendi başına kasmak çok uzun sürüyordu çünkü herb falan 1 2 verdiğini düşün bideDostlar ufak araştırma yaptım.
Eski hesaplarımız yok olmuş geçmiş olsun , oyunda hiç bir şekilde p2w elementleri olmayacak ve mobile getirme şansları da varmış. En çok korktuğum p2w olayını kaldırmaları cidden süper olmuş.
Aynen öyle para yatırma yok.p2w dediğin şey para yatırıp altın vs almak mı hocam? öyleyse kötü olmaz mı kendi başına kasmak çok uzun sürüyordu çünkü herb falan 1 2 verdiğini düşün bide. tamamen kaldırmak yerine enazından sınırlamak daha doğru olurdu bence. neyse açılsında ne olursa olsun
![]()
Adamlar bunu ayarlar muhtemelen altınla alınan şeyleri paraya dökerler veya altın almayı basitleştirirler.Aynen öyle para yatırma yok.
zaten benim bildiğim oyuncuların para yatırması oyunun sahiplerininde işine gelir. o zamanlar gerçi ucuz gibi görünüyorda o çark teknesi için 15 lira falan yatırmak gerekiyordu en az şimdiki parayla 3-4 bin yapmasınlardaAdamlar bunu ayarlar muhtemelen altınla alınan şeyleri paraya dökerler veya altın almayı basitleştirirler.
nedense kafamda sanalika canlandı yada bombomçocukluğumun oyunu birkaç gün önce aklıma geldi oynamak istediğimde ise birkaç yıl önce kapandığını ama tekrar açılabileceğini falan söyleyenler vardı redditte. oyunun kendi sayfasında ise yıl sonu beta sürümü yayınlanacağı yazıyordu sanırım yetiştiremediler. sizce gerçekten bu oyun tekrar açılır mı daha önce oynadınızmı?
Alıntıyı görüntüle
o oyunun ismini de çok duymuştum o zamanlar ama hiç oynamadım msp de vardı hatta moviestarplanet di sanırım açılımı. bu oyunlardamı kapandı yoksa hala oynanıyormunedense kafamda sanalika canlandı yada bombom![]()
Movie star hatırlıyorum bro internet kafede oynayanlar oluyordu dayılar kadın karakter açıp milleti işletiyorlardıo oyunun ismini de çok duymuştum o zamanlar ama hiç oynamadım msp de vardı hatta moviestarplanet di sanırım açılımı. bu oyunlardamı kapandı yoksa hala oynanıyormu
dayılara bak sen ibre tersine dönmüş. fishaoyu illaki görmüşsündür bro grafikleri bence o zamanki bi tarayıcı oyununa göre fena değildi hatta güzeldi bence o karlı bölgeleri falanMovie star hatırlıyorum bro internet kafede oynayanlar oluyordu dayılar kadın karakter açıp milleti işletiyorlardıgençlere örnek oluyorlar dayılar valla helal olsun (!) fishao da hatırlıyor gibiyim belki görüp oynamamış olabilirim çok iyi grafikleri yok neticede
![]()
Tam hatırlayamıyorum belkide oynadım ama beceremeyip bırakmış da olabilirimdayılara bak sen ibre tersine dönmüş. fishaoyu illaki görmüşsündür bro grafikleri bence o zamanki bi tarayıcı oyununa göre fena değildi hatta güzeldi bence o karlı bölgeleri falan