🔥İndirim Xdrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu 8349₺ (Plus)

fenerlimühendis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,327
Kullanan varsa alınır mı hawk fab v4 kullanıyorum normalde hiç sevmiyorum rahat değil

Sağlamlığını bilemem ama çok rahat görünüyor bende xdrive toryum dan rahatlık konusunda hiç memnun değilim boy 180 kilo 80

Sepette 250₺ kupon var. Plus üyelere özel. IKEA Markus alternatifi.
xdrive tarsus aklıma tarsus kazısı olayı geldi

Sepette 250₺ kupon var. Plus üyelere özel. IKEA Markus alternatifi.
Bunu alacağınıza thunder pro alın bir miktar da cebinizde para kalır.

Kullanan varsa alınır mı hawk fab v4 kullanıyorum normalde hiç sevmiyorum rahat değil
Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Bu tarz kompakt çalışma koltukları açısından daha uygun fiyata satılanlardan çok daha kaliteli olduğunu anlıyorsun. Malzeme kalitesi çok iyi, mekanizması çok düzgün koltuk hareket ettikçe ses çıkarmıyor. Konfor açısından ise çok memnun eder mi emin değilim. Ben hala ideal oturuş pozisyonunu bulamadım mesela. Çok geniş bir sandalye her şekilde oturmaya müsade ediyor ancak ben biraz daha sıkı olmasını tercih edermişim onu söyleyeyim. Minderi çok kaliteli, sırt desteği fena değil, boyun için yetersiz hatta rahatsız edici olabiliyor. Kol dayama için sandalye çok geniş kalıyor ama tek tarafa falan yüklenip oturursan da yine rahat edebiliyorsun. boyun 180 civarıysa sana uygun daha kısa kişilere uyabileceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok maalesef, malzeme kalitesi arasında uçurum var 70 kg üstünde bir bireyin o sandalyelerde sessizce oturabilmesi mümkün gözükmüyor.

Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Bu tarz kompakt çalışma koltukları açısından daha uygun fiyata satılanlardan çok daha kaliteli olduğunu anlıyorsun. Malzeme kalitesi çok iyi, mekanizması çok düzgün koltuk hareket ettikçe ses çıkarmıyor. Konfor açısından ise çok memnun eder mi emin değilim. Ben hala ideal oturuş pozisyonunu bulamadım mesela. Çok geniş bir sandalye her şekilde oturmaya müsade ediyor ancak ben biraz daha sıkı olmasını tercih edermişim onu söyleyeyim. Minderi çok kaliteli, sırt desteği fena değil, boyun için yetersiz hatta rahatsız edici olabiliyor. Kol dayama için sandalye çok geniş kalıyor ama tek tarafa falan yüklenip oturursan da yine rahat edebiliyorsun. boyun 180 civarıysa sana uygun daha kısa kişilere uyabileceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok maalesef, malzeme kalitesi arasında uçurum var 70 kg üstünde bir bireyin o sandalyelerde sessizce oturabilmesi mümkün gözükmüyor.
Benim dayım 100kg 2 yıl kullandı sonra bana verdi bende 1 yıldır kullanıyorum bir şey olmaz , malzeme kalitesi de oldukça güzel thunder pro nun. Tarsus modelini bilmem de thunder pro da gayet alınabilecek bir koltuk gözümde.

Çok geniş bir sandalye her şekilde oturmaya müsade ediyor ancak ben biraz daha sıkı olmasını tercih edermişim onu söyleyeyim.
Sandalye alırken en dikkat edilmesi gereken konu bu aslında. Kimse dikkat etmiyor sipariş verirken. Kullanmaya başladıkça minderin eni genişleştikçe rahatınızı bozduğunu anlıyorsunuz. Ben o yüzden alırken minderin eninin o kadar geniş olmamasını tercih edip almıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: DobS
kullanıyorum . çok memnunum . sorularıınız varsa sorabilirsiniz.

Bu fiyata alınır oyuncu koltukları hiç rahat değil bu mekanizmalı koltular pahalı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri