Klavye Tavsiyesi 3000-4000

Alprn53

80+
Reaksiyon skoru
13
3-4 arası belki 4.5 klavye arıyorum, şuanda aktif olarak gamepower ogre rgb blue seitch kullanıyorum ve sesinden sıkıldım artık birde bazı tuşların ömrü tükendi. Onun yetine bir şey arıyorum manyetik mekanik farkını bilmiyorum hissiyatı nasıl olur. Önere bileceğiniz kaliteli beni uzun süre götürecek ne vardır

%75 boyut, ISO düzen, Türkçe tuş takımı, huano brown switch, RGB var, driver var, 3 modlu bağlantı var, 5 pin soketli hot swap var. Soketli olması güzel çünkü ucuz seviyeli hot swap yazan klavyelerde sleeve soket olur genelde, bilen bilir. Fiyatına göre dolu dolu klavye.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sleevelerin hem switch uyumluluğu az hem de switch çıkarıp takması eziyet.

Driver linki

Bu markanın 3 farklı modeli daha var.

Ben MK68 modelini kullandım, onda da hot swap harici kalan özellikler aynı. Bir de huano brown yerine huano red switch kullanılıyor. Hot swap olmaması biraz üzücü ama MK61 modeli mesela T60 parasına satılıyor neredeyse. Yine o fiyatlara T60 gibi klavyelerden çok çok daha kaliteli olduğu için tercih edilebilir.
4k vermeye hiç gerek yok hocam bunu al

Hocam marka modeli hiç duymadım ama güzele benziyor kalitesi vs nasıl bunun? Bend eaynı buna benzeyen aula f75 e bakıyordum birkaç yerden duyduğum için
Uzun uzun anlatmış işte aradaş attığım konuda. Kalitesi falan fiyatına göre çok iyi. Aula ile aynı segmentte diye biliyorum.

bu ikisinden biri iyi olur mekanikten uzak dur manyetik klavye al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri