Öneri 3000-4000 TL ARASI MANYETİK KLAVYE

goosburak

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
4000
Merhabalar arkadaşlar,
%75 düzeninde, manyetik switch'li bir klavye arıyorum. Bütçem 3000 – 4000 TL civarında, gerekirse biraz daha da çıkabilirim.
Özellikle F1–F12 tuşları ile yön tuşlarının fiziksel olarak bulunması benim için önemli.

Akko Fun 60 gibi modelleri tercih etmiyorum; çünkü "i", "ç", "ö" gibi Türkçe karakterler ile F1–F12 ve yön tuşları eksik oluyor.

Kullandığınız ve memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir klavye var mı?

hocam o fiyata türkçe kalvye bulamassın ama ingilizce klavyeye olur dersen mchose jet 75 , wraith w75 öneririm bende araştrma yapyordfum ve bu ikisinin en iyi olduğuna karar verdim kendim dün jet 75 sipariş geçtim elime ulaşınca istersen iyi ve kötü yanlarını söylerim

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
Merhabalar arkadaşlar,
%75 düzeninde, manyetik switch'li bir klavye arıyorum. Bütçem 3000 – 4000 TL civarında, gerekirse biraz daha da çıkabilirim.
Özellikle F1–F12 tuşları ile yön tuşlarının fiziksel olarak bulunması benim için önemli.

Akko Fun 60 gibi modelleri tercih etmiyorum; çünkü "i", "ç", "ö" gibi Türkçe karakterler ile F1–F12 ve yön tuşları eksik oluyor.

Kullandığınız ve memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir klavye var mı?
Zor hocam, W75 önerebilirim.

hocam elime klavye geldi ben şahsen yazım hissiyatını falan çok beğendim socd rt özeelikleride mevcut tek sorun türkçe olmaması onun dışında çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri