O açıklık normal değil. Monitörlerin o alt tarafı hep kalitesiz ve bir şey olacakmış gibi hissettiriyor.Daha yeni ürün çıtaların böyle boşluklu olması normalmi?
Normal değil bence çok açık , hangi marka hocam?Daha yeni ürün çıtaların böyle boşluklu olması normalmi?
AOC 24G50Z2 23.8" 260Hz 0.3ms Fast IPS Adaptive Sync HDR10 FHD Siyah GamingNormal değil bence çok açık , hangi marka hocam?
AOC 24G50Z2 modelinde ince çerçeveli (3 taraftan çerçevesiz) Fast IPS panel tasarımı kullanılıyor. Bu sınıf monitörlerin ön plastik çerçevesi (özellikle alt panel ve köşe birleşim noktaları) vidalı değil, esnek plastik klipslerle tutturulmuştur. böyleymiş bilemiyorum artık iade süreside geçtideO açıklık normal değil. Monitörlerin o alt tarafı hep kalitesiz ve bir şey olacakmış gibi hissettiriyor.
bende lenovo 25-10 var sendeki gibi açıklık yok ama sol tarafı çok az bile bastırınca içe göçme yapıyorAOC 24G50Z2 modelinde ince çerçeveli (3 taraftan çerçevesiz) Fast IPS panel tasarımı kullanılıyor. Bu sınıf monitörlerin ön plastik çerçevesi (özellikle alt panel ve köşe birleşim noktaları) vidalı değil, esnek plastik klipslerle tutturulmuştur. böyleymiş bilemiyorum artık iade süreside geçtide
bendede r24e vardı ondada az açıklık vardıbende lenovo 25-10 var sendeki gibi açıklık yok ama sol tarafı çok az bile bastırınca içe göçme yapıyor
evet bendekide resimdeki gibi bastırınca aynı muhabbet oluyor cok saçma ve garipAOC 24G50Z2 23.8" 260Hz 0.3ms Fast IPS Adaptive Sync HDR10 FHD Siyah Gaming
Monitör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bastırınca 2 tarafta hafif içine girip geri aynı pozisyona geliyor
@qomick hocam sizinkide resimdeki gibimi
Anladım hocam sağolun pekii O bendeki resimde olan Boşluklarda sizdekiyle aynımı?evet bendekide resimdeki gibi bastırınca aynı muhabbet oluyor cok saçma ve garip
Aynı monitör var bende sadece bi farklı modeli 24g4zr fakat öyle bir açıklık yok.AOC 24G50Z2 23.8" 260Hz 0.3ms Fast IPS Adaptive Sync HDR10 FHD Siyah Gaming
Monitör
Bastırınca 2 tarafta hafif içine girip geri aynı pozisyona geliyor
@qomick hocam sizinkide resimdeki gibimi
Knk bişry olmaz sanki panel aşağıya kayıcakAOC 24G50Z2 modelinde ince çerçeveli (3 taraftan çerçevesiz) Fast IPS panel tasarımı kullanılıyor. Bu sınıf monitörlerin ön plastik çerçevesi (özellikle alt panel ve köşe birleşim noktaları) vidalı değil, esnek plastik klipslerle tutturulmuştur. böyleymiş bilemiyorum artık iade süreside geçtide
Plastik enjeksiyon kalıplarında ve fabrika bant montajinda tolerans farkı denilebilecek ufak sapmalar olabiliyormuşAynı monitör var bende sadece bi farklı modeli 24g4zr fakat öyle bir açıklık yok.
aynısı boşluk birebir tırnağım giriyor diyeyim sizeAnladım hocam sağolun pekii O bendeki resimde olan Boşluklarda sizdekiyle aynımı?