131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

Para gelsin de löseve bağış yapacağım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke sadece 1200 olsa hocam fsafadadafda.

Valla Pusula herkesi patlattı ya :D

Vermezlerse hayata 0'dan başlama olayı :D
Benim tp2de 2 milyon liram vardı hesap et

sat girebildin mi 16'sı?
Bülten de 17 eylül 13:30'dan sonra ki emirler tasfiye esasında dendi. Ondan önce verenler reddedilmiş, benim de red yedi midas'ta. Bu konuyla ilgili cimere baya yazan olmuş, midas'tan aldıysanız onlar da inceliyoruz dedi. Size öncelik durumu olabilir.

Bülten de 17 eylül 13:30'dan sonra ki emirler tasfiye esasında dendi. Ondan önce verenler reddedilmiş, benim de red yedi midas'ta. Bu konuyla ilgili cimere baya yazan olmuş, midas'tan aldıysanız onlar da inceliyoruz dedi. Size öncelik durumu olabilir.
Belgeleri falan tutun

Son düzenleme:
İnş alırız...
Yüzde 60 sağlam idi en kotu yüzde 25 eksik verirler diye düşünüyorum durum o kadar da vahim değil tly vb sahipleri için durum daha kötü maalesef hisseler hacimsiz taban ile düşüyor

Ancak nakitte olanlar şunu unutmasın millet malini ucuzdan satıyor, yurtdışı yatırımcının istediği oldu ve akbabalar çökertildi artık onlar da yeşil ışık yakmaya başlayabilir, herkes borsadan nefret etti, seçim yaklaşıyor bence bir ralli patlayabilir ama şuan bence mal alınmaz biraz durulması lazım piyasanın yatırım tavsiyesi değildir

Son düzenleme:
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Loky
Yüzde 60 sağlam idi en kotu yüzde 25 eksik verirler diye düşünüyorum durum o kadar da vahim değil tly vb sahipleri için durum daha kötü maalesef hisseler hacimsiz taban ile düşüyor

Ancak nakitte olanlar şunu unutmasın herkes malını dolar bazlı dipten satıyor, yurtdışı yatırımcının istediği oldu ve akbabalar çökertildi artık onlar da yeşil ışık yakmaya başlayabilir, herkes borsadan nefret etti, seçim yaklaşıyor bence bir ralli patlayabilir şuan mal alınmaz ancak yavaştan durulmaya geldiği gibi aklımda 2 3 hisse var onları alır beklerim ytd
Öyle olmayabilir sırayla verilecek bize para.
Yani ben 11.24'de sat dedim.
Benimkini tam öder 12'de sat diyeni ödemez gibi bir durum olacak.
Ama bizi bile ödeyemiyorsa tafsiyedekiler için çok kötü.
Bizim için gene bir umut ışığı var...

Öyle olmayabilir sırayla verilecek bize para.
Yani ben 11.24'de sat dedim.
Benimkini tam öder 12'de sat diyeni ödemez gibi bir durum olacak.
Ama bizi bile ödeyemiyorsa tafsiyedekiler için çok kötü.
Bizim için gene bir umut ışığı var...
Temerrüt açıkladılar kasada para yok ancak ben zaten onu en kötü senaryo olarak yazdım sağlam varlıklardan çıkılıp 13,30 öncesi satanların tp2 parası eksiksiz ödenir diye düşünüyorum

Temerrüt açıkladılar kasada para yok ancak ben zaten onu en kötü senaryo olarak yazdım sağlam varlıklardan çıkılıp 13,30 öncesi satanların tp2 parası eksiksiz ödenir diye düşünüyorum
ters repo 63 yani gecelik borç veriyorlar. diğerleri devlet tahvili falan. Bence yüzde 10 günlük çıkış için parası vardı ama bir anda yığılma olunca veremedi.
Bende verirler diyorum sorunsuz.

ters repo 63 yani gecelik borç veriyorlar. diğerleri devlet tahvili falan. Bence yüzde 10 günlük çıkış için parası vardı ama bir anda yığılma olunca veremedi.
Bende verirler diyorum sorunsuz.
hayırlısı olsun, haftaya sis bulutu bir nebze olsun dağılır muhtemelen.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Bu kadar hızlı çözünme olacağını kimse tahmin edemezdi hocam yıpratma kendini, para sağlıktan önemli değil edebiyatı yapmayacağım tabii bu işte kazanmakta var kaybetmekte. Ama iyi tarafından bak ppf de kaldın, en kötü ana paranı alırsın ve öncelikli taraftasın. Hisse fonlarında kalanların halini düşün birde, 100x yapmış fona tepeden milyon milyon girenler var, paraları ilk günden eridi. Tek kaybın zaman olacak.
hocam bende bi kağıt var dapgm bu kağıt fonlarda felan gözükmüyor ama sürekli taban neden acaba takasda 32milyon satış gözüküyor

hocam bende bi kağıt var dapgm bu kağıt fonlarda felan gözükmüyor ama sürekli taban neden acaba takasda 32milyon satış gözüküyor
bilgim yok hocam, ama sadece sana özel değil, çok fazla hisse tepkisiz taban taban çakılıyor. Benim yksln ve martı da 3. taban.

Geri