Çözüldü✓ Vatan OEM Paket Sipariş Süreci

yunusdgn

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar vatandan hazır oem paket aldım eklerken sepete sistem montajı yapılmasın eklendi başka seçenek bırakmadılar herşeyi demonte kutulu şekilde mi gönderecekler yoksa termal macun alayım mı gelmeden tek başıma toplamaya da biraz çekiniyorum açıkçası fikir verirseniz sevinirim

Ekler

• 1000129715.webp
    1000129715.webp
    92.4 KB · Hit: 63
Merhaba arkadaşlar vatandan hazır oem paket aldım eklerken sepete sistem montajı yapılmasın eklendi başka seçenek bırakmadılar herşeyi demonte kutulu şekilde mi gönderecekler yoksa termal macun alayım mı gelmeden tek başıma toplamaya da biraz çekiniyorum açıkçası fikir verirseniz sevinirim
montaj yapımı kaldırılmış sanırım intte öyle yazıyor

Macun soğutucunun yanında gelir ekstra almana gerek yok, vatan ceza yediği için toplama işine bulaşmıyor bu aralar.

Yapabilirim dersen biraz uğraş topla, hiç bilmediğim işler diyorsan sakin bir saatte vatan şubesine götür parçaları müsaitlerse yardımcı olurlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Macun soğutucunun yanında gelir ekstra almana gerek yok, vatan ceza yediği için toplama işine bulaşmıyor bu aralar.

Yapabilirim dersen biraz uğraş topla, hiç bilmediğim işler diyorsan sakin bir saatte vatan şubesine götür parçaları müsaitlerse yardımcı olurlar.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

şubelerde artık topllamıyor hocam teknik eleman yok vs diyorlar bakmıyorlar artık :D veya benim yaşadığım şehirde insanlar değişik

şubelerde artık topllamıyor hocam teknik eleman yok vs diyorlar bakmıyorlar artık :D veya benim yaşadığım şehirde insanlar değişik
şubede topluyorlar fakat bölgeden bölgeye değşiyor sanırım

Hocam vatanı arayıp sistem aldığını ve toplanmasını istediğini söylersen yardımcı olurlar sonrada parçalar geldiğinde şubeye gidip toplatabilirsin

Veya güvendiğin bir bilgisayarcıya toplatabilirsin. Benim başım ağrımıştı güvendiğin biri olsun.

Tamam dostlar vatanı aradım parçalar geldiğinde vatan şubesine kayıt açıp yapıyoruz denildi hepinize teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri