🔥İndirim Edifier M90 13.999 TL (4 Taksit + Amazon Satıcı)

Benim yavru geldi, sıfır kapalı kutu. Puandı, kupondu derken 9 liraya m90 almış olduk, paylaşan arkadaşa tişikkirlir:)

Ürünü kullanan arkadaşlar içerisinde LG tv sahibi olupta tv nin kumandası ile ses ayarı yapmaya çalışan oldu mu? bildiğiniz üzere lg tv ve lg soundbar ikilisinde soundbarın kumandasını kullanmaya gerek olmuyor, tv kumandası ile ses açıp kapama yapabiliyoruz. bunda da o durum mevcut mu?

Ürünü kullanan arkadaşlar içerisinde LG tv sahibi olupta tv nin kumandası ile ses ayarı yapmaya çalışan oldu mu? bildiğiniz üzere lg tv ve lg soundbar ikilisinde soundbarın kumandasını kullanmaya gerek olmuyor, tv kumandası ile ses açıp kapama yapabiliyoruz. bunda da o durum mevcut mu?
evet, ben LG tv ile kullandım.
HDMI ile bağlanıyor, biraz uğraştırdı.
TV'yi her açtğımda hoparlörü görmesi biraz zaman alıyor.
Ama LG'nin kumandadan kontrol ediliyordu sesi.

Evdekiler alışamadı, bangır bangır olunca ben de çıkardım.

PC için m60 aldım çok yeterli kalıyor.
Ama TV için m90 kesinlikle daha iyi.
Next miniledin sub ve sesi yeterli geliyor bana. Yoksa fiyat çok dikkat çekici:D

Elimde presonus Eris 3.5bt ve birlikte kullandığım sub 8bt var. Sizce 3.5bt yi satıp m90 alsam değermi, ses ve kalite farkı çok varmıdır, yapay zeka m90'ı öneriyor ama bilemedim. Bu arada PC de oyun ve multimedya için kullanıyorum.

Elimde presonus Eris 3.5bt ve birlikte kullandığım sub 8bt var. Sizce 3.5bt yi satıp m90 alsam değermi, ses ve kalite farkı çok varmıdır, yapay zeka m90'ı öneriyor ama bilemedim. Bu arada PC de oyun ve multimedya için kullanıyorum.
Yükseltmek istiyorsan evet

Evet LG ile kullaniyorum sorunsuz tek kumanda ile kontrol edebiliyorum acar acilmaz devreyede giriyor

benim ürün geldi. ldac performansı meh ama kablolu gayet iyi. bi ara masaüstü dac bağlarım denerim. kısaca f/p ürün

Geri