🔥İndirim Enermax Platimax Iı 1200df 1200w Psu 7.999 TL!

Hangi işlemciyi kullandığınızın bir önemi olmaksızın, RX 9070 XT veya RTX 5070 Ti bir sisteminiz varsa bu kadar güce ihtiyacınız yok demektir.
750W bir güç kaynağı fazlasıyla işinizi görecektir. Dün gece incehesap'ta 4.300 liraya listelenen XPG Core Reactor II VE 750W fazlasıyla yeterli olacak ve 3.000 liranız cebinizde kalacak.
Öle deme ilerde yetmezse tekrar değiitircen ne gerek var

Bu tarz durumlar için SCP ve OCP koruması var, onlar tetikleniyor. SCP taş devri PSU'da bile var zaten.
SCP ekran kartı içerisindeki kısa devreyi algılayamadığı durumlar oluşamaz mı örneğin vrm beslemeleri yani dediğiniz korumalar direkt girişlerde etkili bildiğim kadarıyla

Beni aşar.

2.200,00 tl civarı bütçede

Hangisi tercih edilir.

Fsp nin avantajı dc dc, enermax ise grup regülasyon

Enermax ise fanı sessiz, Japon kapasitör, +50w fazlası ve yassı kabloları

Enermaxı en çok sessiz fan için düşünüyorum.

Sistemim i512400f rx 6700 xt
fsp yaratığını kullandım, hayatımda kullandığım en sesli pus idi.

Benim bildiğim arkadaşın dediği doğru, kart kısa devre durumda örneğin SMD herhangi bir devre elemanın patlaması veya bozulması sonucu kart daha fazla akım çekebilir hale geliyor yani devre tamamlanıyor buda karta sonsuz bir güç isteğine girmesini sağlıyor buda güç kaynağınızın ne kadar güçlü ise aslında o güçün nerdeyse tam kapasitesini kullanabilecek hale getiriyor.
sanırım Ensa bilgisayar Ercan abi veya ona benzer servisler bir halt bilmiyor boşa konuşuyor sanırım çünkü yanlış bilgilendirme yemişim :D

Fanı kalitesiz ve kronik sorunlu çünkü. 2 yıla tak tuk etmeye başlıyor.
İki yıl bile demeden fanı ömrünü tüketiyor. Muhtemelen her iki yöne dönme özelliği yüzünden. Marka sonraki versiyoınlarda sorunu çözdüğünü belirtmiş ama kullanıcılar şikayet belirtmeye devam etmiş. Ayrıca çok gürültülü bir fana sahip olduğu söyleniyor.

İki yıl bile demeden fanı ömrünü tüketiyor. Muhtemelen her iki yöne dönme özelliği yüzünden. Marka sonraki versiyoınlarda sorunu çözdüğünü belirtmiş ama kullanıcılar şikayet belirtmeye devam etmiş. Ayrıca çok gürültülü bir fana sahip olduğu söyleniyor.
FSP'nin pek çok giriş seviyesi PSU'sunda aynı fan var.

Öle deme ilerde yetmezse tekrar değiitircen ne gerek var
Değiştirmeyecek olanlar için 750W yeterli diyelim o halde. Son güç kaynağı alışverişim olsun, evladiyelik olsun düşüncesinde olanlar için de (kronik fan sorunu ve rüştünü ispat etmemiş bir üretici olması sebebiyle) ideal güç kaynağı olduğunu düşünmüyorum.

Güzel PSU, neredeyse 700 watta kadar fan açmıyor grafiğe göre, tier listte de A- almış. İhtiyacı olan direkt çeksin bu fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,972
Üyeler
203,639
Son üye
beypazaric
Geri