Film İzleyebileceğim Kardeşimin İş Yapabileceği Bir Tablet Gerekli

Hocam S9+ var bende FE olanlar hariç ekranlarının amoled olması hoşuma gidiyor yandan vs çok deneyimlemedim ama düz kullanımda gayet güzeldi. Şahsen 30k civarı bi bütçeyi Xiaomiye vesaire emanet etmeyi tercih etmezdim biraz marka algısından olabilir
Dostum önerdiğim tablet 30k değil 17k zaten
Ayrıca bu fiyata güzel ekranlı Samsung yok diye Samsung almamasını söyledim ekran önemli yazmış s11 altı Samsungların ekranları fiyatının ederi değil
Bana kalırsa arkadaş için en mantıklısı pad 7

Son düzenleme:
Beyler Pad 8

Ve s11 dışında Öneri varmı ?

Benim Film izleyebileceğim Kardeşimin De işlerini halledebileceği Bir Tablet Arıyorum
Bütçe: 28000

Önerilerinizi Bekliyorum

Android Apple Fark etmez
İkinci el alsan olmaz mı

Çıktığında s12+ ama bütçeyi yine de aşıyor. geçen sene s11 üni öğrenci indirimiyle ucuza gelmişti. şu an fiyatı çok pahalı, 256'yı 28kya alanlar varken 128i 36k olmuş.
1789829908265.webp

Bunada Yönelebilirim gibi sanki ya Tam Film izlemelik İş yapmalık

Ağır programlarda yapılmayacak ztn

120hz Oled işi hoşuma gitti

Alıntıyı görüntüle

Bunada Yönelebilirim gibi sanki ya Tam Film izlemelik İş yapmalık

Ağır programlarda yapılmayacak ztn
Laptop almak daha mantıklı olur, excelde vs. microsoft üyeliği olan hesap olsa bile her ayar yok windowstaki gibi, microsoft üyeliği yoksa direkt belgenin üstünde oynama bile yaptırmıyor
OLED almasan daha iyi olur, sürekli statik görseller açık kalacak ve çok giriş segment oleddir bu, ömrü dolunca yenisini alırız dersen fiyatı uygunmuş alınabilir, sonuçta artık eskisi gibi uzun süre idare etsin devri gitti, çok hızlı ilerliyor

Bence de bunu al ekran 14 inç zaten tablet gibi
Tabletden büyük tabletler genel 11-13 İnç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptop almak daha mantıklı olur, excelde vs. microsoft üyeliği olan hesap olsa bile her ayar yok windowstaki gibi, microsoft üyeliği yoksa direkt belgenin üstünde oynama bile yaptırmıyor
OLED almasan daha iyi olur, sürekli statik görseller açık kalacak ve çok giriş segment oleddir bu, ömrü dolunca yenisini alırız dersen fiyatı uygunmuş alınabilir, sonuçta artık eskisi gibi uzun süre idare etsin devri gitti, çok hızlı ilerliyor
Renk Gamutuna Filan bi bakıcam

Ama yinede Fiyatı uygun Ve Zaten ağır işler yapılmayacak
Siyah Parlak Renkleri Güzel Göstersin fazla beklentim yok

Tabletden her türlü daha kullanışlı olacağı kesin optimizasyon Güç ve İzlenim konusunda

Geri