🔥İndirim Bitfenix Mh100 Kasa + Bfg 1000w Psu 6.536 TL!

PSU bilgisi geldi. Bildiğimiz A seviyesi BFG Gold'dan hiçbir alakası olmayan ve her yerinden bayağı kısılmış B- seviyesi PSU var. Ama fiyat yinede gayet iyi.

PSU bilgisi geldi. Bildiğimiz A seviyesi BFG Gold'dan hiçbir alakası olmayan ve her yerinden bayağı kısılmış B- seviyesi PSU var. Ama fiyat yinede gayet iyi.

Abartmış olucam ama yarın öbürsü gün 9950x3d ve 5080 kullansam bu psu'nun bi sıkıntısı olmaz herhalde değil mi

Son düzenleme:
Aynen ama bilmediğim marka alacağıma o fiyat aralığında bildiğim markalara bakarım şahsen.
9 bin tl civarı gold psu lu kasalar mevcut ama arkadaş beyaz anakart dediği için önermedim, Nedeni de, Açıkçası akvayryuımda balık bakıyorum pc değil. :)
BitFenix bilinmedik marka mı? Yurt dışında gayette bilindik. Bu marka Türkiye'ye ilk geldiği zaman gayet kaliteli diyorlardı hatta.

Bu kasayı çok beğenmiş alanlar. Ağırmış ve saç kalitesi çok iyiymiş.

BitFenix bilinmedik marka mı? Yurt dışında gayette bilindik. Bu marka Türkiye'ye ilk geldiği zaman gayet kaliteli diyorlardı hatta.

Bu kasayı çok beğenmiş alanlar. Ağırmış ve saç kalitesi çok iyiymiş.
kasa kalitesi gerçekten güzel teneke değil. vidalı tasarım yok en azından bas, çek mantığında heryeri. benim beğenmedim kısım fanların kanatçıkları argb değil, fan köşelerinde argb şerit led çekmişler :)

kasa kalitesi gerçekten güzel teneke değil. vidalı tasarım yok en azından bas, çek mantığında heryeri. benim beğenmedim kısım fanların kanatçıkları argb değil, fan köşelerinde argb şerit led çekmişler :)
Hocam teşekkürler. İşte böyle bilenler, tecrube edinenler yorum yapınca güzelleşiyor konu.

Geri