Yardım Msi Laptoplar Fiyatına Değiyor Mu?

Amd laptoplarda çift kanal performansa etki ediyormu bilmiyorum ama kingston 1x32 5600 cl40 ile serviste değiştirtmeyi düşünüyorum
Etki eder ama DDR4'ler kadar değil. Taksitsiz alacaksanız bunu yapıştırın.
1 haftadır yokum yeni geldim hocam.

Bence bu bütçelerde oled veya miniled ekranlı laptop alınmalı ya bu kadar para verip oled almamak bana mantıksız geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muhalefet etmek için demiyorum yanlış anlama reis

Muhalefet etmek için demiyorum yanlış anlama reis
Yok hocam estağfurullah
Bence bu bütçelerde oled veya miniled ekranlı laptop alınmalı ya bu kadar para verip oled almamak bana mantıksız geliyor
Beklentiye göre değişir. Bu fiyata kasa kötü bile olsa 5070Ti ekran kartı alınması taraftarıyım. Bu fiyattaki OLED'ler hep 5070 8 GB. 5070 8 GB ile 5070Ti arasında çok fark var.

Yok hocam estağfurullah

Beklentiye göre değişir. Bu fiyata kasa kötü bile olsa 5070Ti ekran kartı alınması taraftarıyım. Bu fiyattaki OLED'ler hep 5070 8 GB. 5070 8 GB ile 5070Ti arasında çok fark var.
Oled şart değil kaliteli ips ekranada hayır demem ekran kartı iyi olsun kafi

Oled şart değil kaliteli ips ekranada hayır demem ekran kartı iyi olsun kafi
Sizin için uygunsa attığım 108 bine GameGaraj laptopu alın derim, ekranı güzeldir QHD 500 nit %100 sRGB 300Hz. Tek sorunu biraz fazla ısınıyor soğutucusuz kullanmayın.

Sizin için uygunsa attığım 108 bine GameGaraj laptopu alın derim, ekranı güzeldir QHD 500 nit %100 sRGB 300Hz. Tek sorunu biraz fazla ısınıyor soğutucusuz kullanmayın.
Bütçem takribi 90 bin hocam ev kredisi ödüyoruz biryandan

Bütçem takribi 90 bin hocam ev kredisi ödüyoruz biryandan
Hocam MSI aldıktan sonra RAM değiştirirseniz hemen hemen o da aynı fiyata geliyor. Laptop fiyatları aşırı şekilde artıyor bir an önce laptop almanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,911
Üyeler
203,620
Son üye
aintmadatcha
Geri