Henry Avery
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,329
Ramleri eğitmesi uzun sürüyor sanırım. Bekle acılacak gibiQnlayamadım
Ramleri eğitmesi uzun sürüyor sanırım. Bekle acılacak gibiQnlayamadım
HHAHHAHAAHH yavaş yavaş geliyor ne demek ya kafayı yersin weyrhuıjwkorlöewpşçreiwrwe.,eWRYavaş yavaş geliyor hocam
Am 5 platformunda ilk kurulumda ram eğitimlerinin normalden çok uzun sürebildiği durumlar var. Hayatında kullandıgın tek bilgisayar kendi bilgisayarın oldugu icin gormemis olabilirsin. Haftada 5 pc kuruyorum 4ü am5. Ayda 3 4 ünde bu sekilde oluyor.HHAHHAHAAHH yavaş yavaş geliyor ne demek ya kafayı yersin weyrhuıjwkorlöewpşçreiwrwe.,eWR
Reis biosu sıfırladım açma tuşuna bastım önce bi 10 saniye dram ışığı yandı gitti sonra vga yandı şimdi onu bekliyorum inşallah olur ilk bilgisayarım 110bin tl verdim korkuyorum yaAm 5 platformunda ilk kurulumda ram eğitimlerinin normalden çok uzun sürebildiği durumlar var. Hayatında kullandıgın tek bilgisayar kendi bilgisayarın oldugu icin gormemis olabilirsin. Haftada 5 pc kuruyorum 4ü am5. Ayda 3 4 ünde bu sekilde oluyor
Görüntü verdi demi bir defaReis biosu sıfırladım açma tuşuna bastım önce bi 10 saniye dram ışığı yandı gitti sonra vga yandı şimdi onu bekliyorum inşallah olur ilk bilgisayarım 110bin tl verdim korkuyorum ya
YokGörüntü verdi demi bir defa
Bios ekranı geldi dün yazmıssın
Dün gelmişti bu gün gelmediBios ekranı geldi dün yazmıssın
Knk ne yaptın düzeldi mi valla geçmiş olsun inşallah çözersinDün gelmişti bu gün gelmedi
Yok vallahi çözemedim uyudum şimdi uyandım birazdan tekrar denicemKnk ne yaptın düzeldi mi valla geçmiş olsun inşallah çözersin