131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

Tp2 telegram grubundayim. Milleti telaş bastı ödeme alamayacağız diye.
Pblk'lı olmama rağmen ben bile dün kesin alırız derken bugün eksik alacağaza doğru giidyorum.
Bakalım hafta açılsın neler olacak, pblk olduğunuzdan dolayı gelen ilk para size ödenecek zaten.

Bakalım hafta açılsın neler olacak, pblk olduğunuzdan dolayı gelen ilk para size ödenecek zaten.
Valla her şey ortada.
Çok soru işareti var ama ne umutsuzum ne de çok umutluyum.
Beni tutan tek dayanak pblk.
O da olmasa moraller 0 olurdu.
Bir de galiba tp2 de PBLK oranı yüzde 30-40 arasi.
200 kişinin katıldığı ankete yaptık 36 pblk çıktı.
167 bin kişide tabii ki de veri değil de bize bir şeyler ifade eder.

Valla her şey ortada.
Çok soru işareti var ama ne umutsuzum ne de çok umutluyum.
Beni tutan tek dayanak pblk.
O da olmasa moraller 0 olurdu.
Bir de galiba tp2 de PBLK oranı yüzde 30-40 arasi.
200 kişinin katıldığı ankete yaptık 36 pblk çıktı.
167 bin kişide tabii ki de veri değil de bize bir şeyler ifade eder.
ortada kocaman bir balon var ama içinde ne kadar para olduğunu bilen yok. Piyasa oluşursa iyi para da çıkabilir koca bir 0 da. Çıkan para sadece pblk yı karşılamaya yetecek belki de bilemeyiz, tasfiye içinde olana para bile kalmayabilir. Her fon kendi içeriğiyle tasfiye olacak, sen tp2 de olduğun için tera grubunda en şanslı olansın, pblk da olduğun için en yüksek oranda kurtaran sen olursun. O tly de olanın vay haline işte, en sancılı olan o. Tera ve pusula dışında olanın işi o kadar zor değil, büyük balonlar bu ikisi.

ortada kocaman bir balon var ama içinde ne kadar para olduğunu bilen yok. Piyasa oluşursa iyi para da çıkabilir koca bir 0 da. Çıkan para sadece pblk yı karşılamaya yetecek belki de bilemeyiz, tasfiye içinde olana para bile kalmayabilir. Her fon kendi içeriğiyle tasfiye olacak, sen tp2 de olduğun için tera grubunda en şanslı olansın, pblk da olduğun için en yüksek oranda kurtaran sen olursun. O tly de olanın vay haline işte, en sancılı olan o. Tera ve pusula dışında olanın işi o kadar zor değil, büyük balonlar bu ikisi.
Onlar zaten yandı hocam ya.
Onların ruh halini bilmek bile istemiyorum.

Onlar zaten yandı hocam ya.
Onların ruh halini bilmek bile istemiyorum.
bakalım piyasalara etkisi ne olacak, baya bi güven sarsıcı durum oldu. Devlet ne kadar sorun büyük değil algısı yapsa da durum çok çok büyük. Sübvanse olacak bir miktar da değil, seçim ekonomisi de yapacaklar daha.

bakalım piyasalara etkisi ne olacak, baya bi güven sarsıcı durum oldu. Devlet ne kadar sorun büyük değil algısı yapsa da durum çok çok büyük. Sübvanse olacak bir miktar da değil, seçim ekonomisi de yapacaklar daha.
Bu durum şimdi bir çok şeye etki edecektir değil mi

Valla şuan hiçbir şey düşünecek değilim.
Ben paramı istiyorum o kadar.

Bu durum şimdi bir çok şeye etki edecektir değil mi
Borsaya derin etkileri oldu zaten, gelecekte de güven anlamında olacaktır. Toplumsal infial ne kadar olur zaman gösterecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla şuan hiçbir şey düşünecek değilim.
Ben paramı istiyorum o kadar.
Valla bir süredir spaceleri dinliyorum, çok fena hayatlar var olum ya üzülüyorum. Nişan yapacakken ayrılan mı dersin, ailesinden habersiz batan mı dersin, kredi borcu olup eşine ailesine söyleyemeyen mi dersin. Vaziyet çok kötü çok.

Son düzenleme:
Borsaya derin etkileri oldu zaten, gelecekte de güven anlamında olacaktır. Toplumsal infial ne kadar olur zaman gösterecek.

Valla bir süredir spaceleri dinliyorum, çok fena hayatlar var olum ya üzülüyorum. Nişan yapacakken ayrılan mı dersin, ailesinden habersiz batan mı dersin, kredi borcu olup eşine ailesine söyleyemeyen mi dersin. Vaziyet çok kötü çok.
Ya tabi öyle olan çok var.
Bizim Allah'tan evimiz var.
Evet 18 yıldır aynı evdeyiz sıkıldık taşınacaktık ama şimdilik nasip degilmis.
Onlar ne yapsın bilmiyorum.
Hadi evlenen de erteler.
Ama kredi borcu olan falan ne yapacak İnan bende ilk defa çözüm sunamiyorum.

6 ay ne abi allah aşkına ya. ppf yi bari bu kadar bekletmeseler. satış emri vermeyen kafamı... bu hisse fonları yüzünden mi 6 aya çıktılar acaba? ppfyi aynı değerlendirmeyip bir an önce halletseler bari kafayı yemek üzereyim

6 ay ne abi allah aşkına ya. ppf yi bari bu kadar bekletmeseler. satış emri vermeyen kafamı... bu hisse fonları yüzünden mi 6 aya çıktılar acaba? ppfyi aynı değerlendirmeyip bir an önce halletseler bari kafayı yemek üzereyim
evet hisseleri zaman yayarak elden çıkarmaları gerek.

Ya tabi öyle olan çok var.
Bizim Allah'tan evimiz var.
Evet 18 yıldır aynı evdeyiz sıkıldık taşınacaktık ama şimdilik nasip degilmis.
Onlar ne yapsın bilmiyorum.
Hadi evlenen de erteler.
Ama kredi borcu olan falan ne yapacak İnan bende ilk defa çözüm sunamiyorum.
Bir kaç ay sonra toplumsal sonuçları ne olacak onu düşünüyorum, 500k mağdur desek aile de minimum 3 kişi olsa dolaylı olarak minimum 1.5-2 milyon insanı etkileyecek. Her zaman ki olaylar gibi dolaylı değil, bu sefer vatandaşın direk cebine dokundu.

Banka'nın hoşgeldin Mevduat faizi bitmişti , banka tanımlasın için iletişime geçtim , bana Yarım saat para fonlarına yatırım için dil kötü . Bu kadar değer kazandı falan filan diye ben tabi ki riskli olan bir şeye girmeme kafasındayım halen mevduata devam ediyorum . Millet'in bu riski almasını pek anlayamadım .

Yıllardır küçük yatırımcıyı düz....orlardı , aynen devam ediyor . Büyüklere bir şey olmaz olmadı da .

evet hisseleri zaman yayarak elden çıkarmaları gerek.

Bir kaç ay sonra toplumsal sonuçları ne olacak onu düşünüyorum, 500k mağdur desek aile de minimum 3 kişi olsa dolaylı olarak minimum 1.5-2 milyon insanı etkileyecek. Her zaman ki olaylar gibi dolaylı değil, bu sefer vatandaşın direk cebine dokundu.
hocam bu satış emri verenlere ödendikten sonra açıklama vs. yapılır mı? şu kadar para kaldı vs. tarzında. tasfiye sürecindekilere ne kadar ödeneceğini az çok anlayabileceğimiz bir açıklamadan bahsediyorum. ne zaman ne kadar ödeneceği muamma bunu anladım ama basit bir matematik yapılabilecek haber de mi paylaşılmayacak para gelene kadar 6 ay çok uzun bir süreç kafayı yedirtecekler adama günlerdir açıklama yapmayıp üstünkörü 3 satır açıklama yapıyorlar ppf ile hisse fonlarını bir tutup

Geri