🔥İndirim Baseus Enercore Cj11 67 Watt Güç Adaptörü 2x Usb-C, Dahili Usb-C 999 TL

Uzun zamandır şarj cihazı almıyorum da indirimli hali bile pahalı geldi bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide bu watt işleri bana tamamen yalan geliyor cihazimla beraber 100 watt başlığı var bir kere 100 watt görmedi telefonum. Yedek 45 watt spigen var maksimum 29 watt gördüm çok kısa anlicaniz 40 45 watt lik cihazlar işinizi görür.

Geçen 45 lik olanı 450 ye aldım aynı çift usb olanı dahili kablo olayı güzelmiş ama fiyatın yüksek olma sebebide o zaten tercih meselesi biraz

Uzun zamandır şarj cihazı almıyorum da indirimli hali bile pahalı geldi bana.

Bide bu watt işleri bana tamamen yalan geliyor cihazimla beraber 100 watt başlığı var bir kere 100 watt görmedi telefonum. Yedek 45 watt spigen var maksimum 29 watt gördüm çok kısa anlicaniz 40 45 watt lik cihazlar işinizi görür.
Ben de Spigen'in 45 watt gücünde şarj aleti var, telefon 120 watt destekliyor ama 22 watt şarj ediyor maksimum. Sorun şarj aletinde değil, telefon ile adaptörün birbiri ile olan uyumu. PPS destekli adaptörler 15v veya 20v üzerinden verir akımı. Benim telefonum ise en fazla 9v destekliyor. Amper değeri olarak da 2.4A alırsak basit matematik ile 9v x 2.4A = 21.6W
Yani adaptörlerde sorun yok. Samsung telefonu 45 watt ile şarj edebiliyor benim telefonu etmiyor.

Yanlışım varsa düzeltin

Sıfır telefon aldım Orjinal kutuda gelen 100 watt var telefon destekliyor ama ne hikmetse 100 watt göremedim 60 takıldı oda kısa bir süre sonra cihazın isisina göre düştű.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri