Xiaomi Oppo Vivo gibi firmaların hızlı şarjları sadece kendi cihazlarını hızlı şarj eder.Laptop bugün geldikten sonra şarj etmeye çalıştım ama Xiaomi'nin 120W şarj aletiyle yavaş şarj oluyorama 45W powerbankle hızlı oluyor sebebini bilen var mı?
Tablet hocam yanlış yazmışımLaptop mu tablet mi? 120w şarj protokolü desteklemiyorsa yalnızca telefonu 120w yapar. Powerbank power delivery pps, qc, gibi protokolleri destekliyorsa protokol uyumundandır. Her şarj aleti kendi wattı yüksek diye her aynı wattaki cihazı şarj edemez. Protokolleri de uyumlu olması lazım
Powerbank de sorun olmuyorsa muhtemelen başta kablo o değilse de adaptör ile ilgilidir. Kutunun içinden çıkan kablo çok kaliteli değil onu kullaniyorsan sebebi bu olabilir bunun dışında üstteki arkadaşların dediği doğru aynısını ben de yaşadımBugün geldikten sonra şarj etmeye çalıştım ama Xiaomi'nin 120W şarj aletiyle yavaş şarj oluyorama 45W powerbankle hızlı oluyor sebebini bilen var mı?
adaptör hocam, 120w xiaomi oppo vivo vs bunlar kendi protokolünü kullanıyor ama PD PPS şarj hızları çok yavaştır.Powerbank de sorun olmuyorsa muhtemelen başta kablo o değilse de adaptör ile ilgilidir. Kutunun içinden çıkan kablo çok kaliteli değil onu kullaniyorsan sebebi bu olabilir bunun dışında üstteki arkadaşların dediği doğru aynısını ben de yaşadım
Hatta sadece kablo farklı olsa bile kendi telefonunda hızlı şarj etmiyor, orijinal kablo bulmak da çok zor çoğu çakmaadaptör hocam, 120w xiaomi oppo vivo vs bunlar kendi protokolünü kullanıyor ama PD PPS şarj hızları çok yavaştır.