Öneri Sonunda OLED Monitör Aldım

Hocam herhangi bir önerdiğin ayar var mı kesin yap dediğin birde ilk oled deneyimim olacak nelere dikkat ediyim
@Clyde Arkadaşın dediklerine ek olarak. Siyah arka plan kullanmak zorunlu değil. Hareketli, tekdüze olmayan bir görüntü olduğu sürece sorun yaratmaz. Translucenttb indirebilirsiniz görev çubuğunu şeffaf yapar. OLED korumalarını kapatmamanız yeterli olur.

Hocam monitör hayırlı olsun bende aldım aynısından şuan nöbetteyim yarın kuracağım sence ilk izlenimi nasıl
Bir şey soracağım, monitör özelliklerinde DP 2.1 gözüküyor ama monitöre bağladığımda 1.4 gözüküyor içerisinden çıkan kablo 1.4 mü yoksa monitör mü 1.4 anlam veremedim sizde de öyle mi?

Bir şey soracağım, monitör özelliklerinde DP 2.1 gözüküyor ama monitöre bağladığımda 1.4 gözüküyor içerisinden çıkan kablo 1.4 mü yoksa monitör mü 1.4 anlam veremedim sizde de öyle mi?
DP 1.4 diye biliyorum hocam HDMI 2.1 mevcut. karıştırmış olabilir misin?

DP 1.4 diye biliyorum hocam HDMI 2.1 mevcut. karıştırmış olabilir misin?
Hem karıştırma hem yanlış bilgi. Epey'de 2.1 yazmışlar kendi sayfasında da 2x yazısını DP ile karıştırmışım problem yok :blobdance:

Selamlar herkese yaklaşık 1-1.5 aydır hem bütçe ayarlama hem ürün belirleme savaşımın sonunda OLED monitör satın aldım. Normalde Gigabyte GO27Q24A alacaktım indirim bekliyordum ürünü beğenmiştim. Fakat aklım WOLED TB400 Glossy mükemmelliğini sunan LG 27GX704A-B modelinde kalmıştı. Her halükarda derin siyahlar, mükemmel renkler, tertemiz glossy paneli düşününce ve tasarımının da beni benden almasıyla beraber LG 27GX704A-B sipariş verdim. 20.800 TL'ye aldım. Kararım sizce nasıl, Gen3 WOLED kullananlar deneyimini paylaşabilir mi? Ya da yerine ne alınabilirdi, doğru mu yaptım? Çok araştırdım sordum ve bunda karar kıldım. Aldıktan sonra mı söylüyosuncular gelmesin.
27GX704A-B den memnun musunuz?

Magazasın da stok bitmiş 😊 Bende monitör arayışındayım. Kısmet bakalım.. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim 🙏
Bende alacaktim bitmiş surekli QD-OLED ve woled arasinda gidip geliyorum. Herhangi bir sorunla karsilastiniz mi ? En ufak dahi

Bende alacaktim bitmiş surekli QD-OLED ve woled arasinda gidip geliyorum. Herhangi bir sorunla karsilastiniz mi ? En ufak dahi
Hocam yaklaşık 1 haftadır bende kullanıyorum memnunum şu anlık bir sıkıntı yaşamadım

Geri