İkinci Elde RTX 5070 Sistem 53 Bin TL'ye Alınır mı? ?

Amacım o yönde. Bolca test yaptıracağım. Ardından ben de yapacağım geldiğinde eğer alırsam. Zaten PG var o yüzden düşünüyorum. Yoksa aynı şehirde olmadan alınmaz. Önerdiğiniz farklı bir test var mı?
Testler belli. OCCT, Cinebench, Prime95, Memtest5 (AntaExtreme mod), Memtest86, Furmark2, Superposition. Bunların yanı sıra Cyberpunk gibi ağır oyunlarda grafiği fulleyip denemeniz lazım ki vram iyice zorlansın. 30 dakika kadar oynamak yeterlidir.

Testler belli. OCCT, Cinebench, Prime95, Memtest5 (AntaExtreme mod), Memtest86, Furmark2, Superposition. Bunların yanı sıra Cyberpunk gibi ağır oyunlarda grafiği fulleyip denemeniz lazım ki vram iyice zorlansın. 30 dakika kadar oynamak yeterlidir.
Daha önce öyle oyunları oynayacak bilgisayarım olmadığı içni bu tarz çok ağır oyunlar yok bende. Test etmelik ücretsiz ağır bir oyun var mı?

5070 sistemli oem paketler 70 bin falandı zaten ikinci el olduğunu hesaba katarsak 60 bin tl olmalı ama bu dediğin fiyata 5060 koyuyorlar maalesef herhangi bir sıkıntısı yoksa direkt al

gidip alma imkanın varsa git al
Adam Van’da ben Sakarya imkansız yani
5070 sistemli oem paketler 70 bin falandı zaten ikinci el olduğunu hesaba katarsak 60 bin tl olmalı ama bu dediğin fiyata 5060 koyuyorlar maalesef herhangi bir sıkıntısı yoksa direkt al
Öyle umuyorum. Mayıs ayında 5060 ti sistemi 48 e alıp iade ettiğim için son 1-2 aydır pişmandım. Eğer bu sistemde bir sorun olmazsa çok iyi olacak.

Adam Van’da ben Sakarya imkansız yani

Öyle umuyorum. Mayıs ayında 5060 ti sistemi 48 e alıp iade ettiğim için son 1-2 aydır pişmandım. Eğer bu sistemde bir sorun olmazsa çok iyi olacak.
bir iki hafta önce fln sinerjide 5070li kasa 70 bin idi şimdi o fiyata bulamadım :D ben de 5060 ti ryzen 5 7600 52 bin TL'ye almıştım şu anda fiyatları 65 üstü

bir iki hafta önce fln sinerjide 5070li kasa 70 bin idi şimdi o fiyata bulamadım :D ben de 5060 ti ryzen 5 7600 52 bin TL'ye almıştım şu anda fiyatları 65 üstü
İyi almışsın ya valla ben o zamanlarda daha iyisi belki iyi fırsata gelir diyip iade etmiştim. Gelmedi. 😖😖

Psu monitör ne????
Monitör James Donkey idi galiba. Psu yazmıyor adam gelince sorucam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlanı yayından kaldırmış ya birisi direkt satın aldı test yapmadan ya da fiyatının düşük olduğuna karar verip kaldırdı. Birazdan yazar sorarım ne oldu diye

Kaçtı valla sistem nt diyelim
IMG_1171.webp

Geri