Yapay Zeka ile Proje Geliştirme İçin Araç Seçimi

thEneSs

80+
Reaksiyon skoru
0
Yapay zeka araçları ile bir web sitesi, oyun veya bir uygulama yapmak gibi bir şey yapmak istiyorum fakat bunu hangi ajan ile veyatta hangi aracı yapay zeka ile yapmam gerekir
Baktığımda claude code ve antigravity yapay zekalarını gördüm bunlar uygun olurmu veya başka bir ajan ile çalışmammı gerekir.

Yapay zeka araçları ile bir web sitesi, oyun veya bir uygulama yapmak gibi bir şey yapmak istiyorum fakat bunu hangi ajan ile veyatta hangi aracı yapay zeka ile yapmam gerekir
Baktığımda claude code ve antigravity yapay zekalarını gördüm bunlar uygun olurmu veya başka bir ajan ile çalışmammı gerekir.
Paran varsa claude code, öğrenciysen antigravity.

Claude code iyi, abartılı ölçekte işleri tek başına yapmasını bekleme hepsi o konuda bir yerde tıkanır ama diğerlerine göre daha az yardıma ihtiyaç duyuyor bence. 10 sorun varsa 7-8 ini hiç uğraştırmadan kendi görüp düzeltiyor mesela hepsini tek tek çözmeye uğraştırmıyor.

websitesi vs için gemini de yeter de oyun yapacaksan bence claude kullan

oyun ve uygulamalarda büyük projelerde ai zorlanabilir diye düşünüyorum yine senin bir yerlerden tutman lazım fakat web tasarımı için
deepl gemini chatgpt claude da hepsi düzgün prompt verdiğinde web sitesi tasarlıyor

direk claude u kendisinden kullanmak daha avantajlımı yoksa başka entegrelere ihtiyacım olurmu
kullanım tarzına göre değişir, tam performans istiyorsan kendi kod editörünü kullan.

Geri