Yardım Atk A9 Ultra Bağlantı Sorunu

Wighst

80+
Reaksiyon skoru
0
8k dongle deyken bi anda mouse gidiyor. Kabloyu mousea takıp çıkarıp donglea taktığım zaman yeniden kullanabiliyorum ama sonradan yeniden bağlantı kopuyor. Bunu 1k lık dongle ilede aynı sorunu yaşadım.
Mouse un güncellemlerini fln yaptım resetledim fabrika ayarlarına döndürdüm ama düzelmedi.

Şu anda ayni sorunu a9 air de yaşıyorum. Kendi kendine baglanti kopuyor, ancak receiverdan çıkarıp kablo taksam da, geri receivera taksam da vb. Asla düzelmiyor. Tek çözüm bilgisayarı yeniden başlatmak oluyor. Yazılım güncellemesi de yaptım ama kendi kendine bağlantım kopuyor anlayamadim

Şu anda ayni sorunu a9 air de yaşıyorum. Kendi kendine baglanti kopuyor, ancak receiverdan çıkarıp kablo taksam da, geri receivera taksam da vb. Asla düzelmiyor. Tek çözüm bilgisayarı yeniden başlatmak oluyor. Yazılım güncellemesi de yaptım ama kendi kendine bağlantım kopuyor anlayamadim
atk hub da sağ üste 'fare anormal bir şekilde uyku moduna girdi , buraya tıklayın! ' diye bir ibare var oraya tıkladığım da site çince bir site o yüzden çeviri çok iyi olmuyor ve fotoğraf videolar ile anlatıyor. Bende ordan çıkarım yaparak firmware sürümünü bir önceki sürüme çektim ayın 20 sinde çektim 22 sinde bir kere oldu dongle yazılımı diye bir şey varsa onuda güncelmek lazım olabilir o konu hakkında pek bilgim yok . site bu.

ek olarak son firmware sürümü 3.01 buna aldığımda sorun başladı şuanki sürüm 3.00

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,344
Üyeler
203,796
Son üye
mahmtyazcii
Geri