İş yerinde kullanılan bilgisayarlarda, 2014 - 2026 yılları arasında arıza yapan güç kaynakları listesinde Evga, Sharkoon, High Power, FSP markaları var.
Hala sorunsuz çalışan güç kaynakları ilk nesil Corsair RM ve HX serisi güç kaynakları, ilk nesil XPG Core Reactor ve ne zaman satın alındığı, kaç yıldır kullandığımızı hatırlamadığımız bir Raidmax ve Coolar Master güç kaynağı var.
8 - 10 yıldır sorunsuz çalışan güç kaynakları CWT üretimi Corsair güç kaynakları olduğu için arıza yapan güç kaynakları yerine CWT üretimi olan, XPG Core Reactor, Core Reactor II, Corsair RMX ve Asus Aura Gold güç kaynakları aldım.
Kişisel bilgisayarlarımda da CWT üretimi son nesil Corsair RM1000x ve XPG Core Reactor II 1000W kullanıyorum.
İş yeri için yedekte dursun diye, geçen cuma akşamı İncehesap Gaming Gecesi'nden XPG Core Reactor II VE 750W 4.300 liraya aldım.
Naçizane tavsiyem, CWT üretimi, rüştünü ispat etmiş CSZ, CSE, CXT, CTT platformları, uzun yıllardır farklı markaların halen satışta olan ürünleri içinden güç kaynağı seçmeniz olur.