🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

bu fiyata çok iyi bir tercih. Poco M8 Pro 5G ile kıyaslanmasına da şaşırdım açıkçası. Poco M8 Pro diyen arkadaşlar bile o cihazı almazlar. sadece rakamlara bakarak konuşurlar, telefonun iyi olmasını kağıt üzerindeki özellikler belirliyo olsaydı kimse apple almazdı ben nothing kullanmaya 2 sene önce başladım şimdiye kadar kullandığım androidlerin ne kadar çöp ve gereksiz dolu olduğunu nothing os ile anladım. son derece sade ve akıcı saf android olayı gerçekten çok iyi. fiyat olarak baktığında zaten 20kya iyi cihaz yok denecek kadar az bi de faizsiz taksit seçeneğiyle tadından yenmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kamera olarak 30k altında telefoto lensi olan telefon yok phone 3a 20k çok iyi fiyat
3a mı yoksa red mi note 15 pro mu sence ?

telefon yine 19999 a indi ve alışveriş kredisi ile 12 aya kadar faizle alınabiliyor.
kuveyt türkteki kampanya devam ediyor aralık sonuna kadar ama bana çıkmadı şu anda.

pazaramada vakıfbank world card a ekstra 1000tl indirim 5000tl üzeri alışverişe.

Bu geçen yılki indirimden 10 bin lira altına kuponla nothing phone 1 alanlar devlet desteği alabildi mi 9500 limitli öğrenci iadesi kapsamında hatırlayan var mı?

3a kullanıyorum fakat tavsiye etmem. Whatsappta direk fotoğraf çekip atmak isterken odaklanma sorunu yaşıyor. Daha önce 1 hafta kadar np1 kullanmıştım onda da whatsapp ta kafasına göre fotoğraf çekip atma özelliği kayboluyordu. İlla normal kameradan fotoğraf çekip daha sonra whatsapp a girerek fotoğrafı ekleyerek gönderebiliyordum. Ucuz diye 3a aldığıma pişmanım. Bazen telefonu duvara fırlatasım geliyor s25fe almadığıma pişmanım

9 taksit faizsiz 20 bin TL'ye satın aldım, eyvallah hocam. Yedek telefon yapacağım veya satıp nakite çevireceğim 😊

3a kullanıyorum fakat tavsiye etmem. Whatsappta direk fotoğraf çekip atmak isterken odaklanma sorunu yaşıyor. Daha önce 1 hafta kadar np1 kullanmıştım onda da whatsapp ta kafasına göre fotoğraf çekip atma özelliği kayboluyordu. İlla normal kameradan fotoğraf çekip daha sonra whatsapp a girerek fotoğrafı ekleyerek gönderebiliyordum. Ucuz diye 3a aldığıma pişmanım. Bazen telefonu duvara fırlatasım geliyor s25fe almadığıma pişmanım
O halen devam ediyor mu ya, whatsapp den fotoğraf çekince donuyordu bir süre. NP1 i kardeşime verdim onda hiç olmadı. Bende oluyordu. Updateleri yaptınız mı? Bende alacaktım 3A yı ama 3 gelecek dediler tekrar. Onu bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,850
Üyeler
203,986
Son üye
BurakC44
Geri