Yardım Bu Monitörü Seçmelimiyim

Scholarly

80+
Reaksiyon skoru
12
Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Lenovo Legion R27QE 27" 2K 180Hz 0.5ms (67C5GAC1TK) monitörümde, ürün kaynaklı bir arıza nedeniyle ekranda çizgiler oluşmaya başladı.

Monitörü Lenovo servisine götürdüm ve servis tarafından DOA (ayıplı ürün) değişim raporu düzenlendi. Bunun üzerine Hepsiburada ile iletişime geçtim. Ancak süreç 1 aydan fazla sürdü ve sonunda bana muadil ürün olarak şu monitörü teklif ettiler:

Lenovo Legion 27Q-11 27" 2K QHD 2560x1440 IPS, 300Hz, 0.5ms (MPRT), G-Sync, AMD FreeSync Premium, Pivot

Sizce bu ürünü muadil olarak kabul etmeli miyim? R27QE ile karşılaştırıldığında 27Q-11'in panel kalitesi, görüntü kalitesi, renkler, özellikler ve genel kullanım açısından nasıl olduğunu merak ediyorum.

Bu iki monitörü kullanan veya teknik özelliklerine hâkim olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Siz olsanız değişimi kabul eder miydiniz?

Muadil ürün olarak daha kaliteli bir şey gelme ihtimali düşük oluyor gibi o açıdan 300hz işinize yarayacaksa değerlendirilebilir öbür türlü renk doğruluğu, hdr ve parlaklık açısından daha kötü bir ürün olarak gözüküyor.

Renk Sayısı ve renk derinliğinde baya fark var biri 8 bitden diğeri 10 bit onun dışında ufak tefek farklar var sana verilen daha yeni model olmasına rağmen bir tık daha kötü eski modele 10 verecek olursam buna 8.5-9 verirdim onuda 300 hz olduğu için ,hesabını kitabını sen yap artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,348
Üyeler
204,690
Son üye
Oğuzhan.01
Geri