🔥İndirim Samsung Smart M7 4k 32 İnç Smart Monitör 9.797 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,115
Çok iyi fiyat. Fiyatın sonunda ki 7 sayısı özel olarak son kez indirime girdiği ve birdaha satılmayacağı anlamına geliyor.

Teknosa'nın aynı fiyatta satış yaptığı başka platformlar:

4 sene kullandım ekranının parlaklıgı yavaş yavaş söndü en son simsiyah oldu baya da ısınan model denk mi geldi yoksa kronik ürün mü bilemiyorum parca niyetine verdik panel degisimine 4 5 bin istediler ama ürün güzel işletim sistemi görüntü kalitesi vs memnundum

32 inç televizyona 10k veriyorsun kanka iyi falan değil önermiyorum arayüzü kasmaya başlıyor birkaç ay sonra bilginiz olsun ve 60hz iticiliği çok fazla 2. mnötir veya bi ekranı izlemek için alacaksanız akar yoska gerçekten windowsta gezerken biel rahatsız edici

32 inç televizyona 10k veriyorsun kanka iyi falan değil önermiyorum arayüzü kasmaya başlıyor birkaç ay sonra bilginiz olsun ve 60hz iticiliği çok fazla 2. mnötir veya bi ekranı izlemek için alacaksanız akar yoska gerçekten windowsta gezerken biel rahatsız edici
tam bunu soracaktim televizyonlarda ki gibi kasma yapiyor mu, evdeki smart televizyondan web arayuzune hic girilmiyor zaten youtube arayuzunde de bi video acana kadar 5 dakikalik videoyu zaten telefondan izler bitirirsin

TizenOS nasıl kasıyor?

Alalı 1 sene olmuş kardeşim 2. ekran olarak kullanıyor bazen de ps5 ile kullanıyoruz. Bence f/p uygun. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadık.

tam bunu soracaktim televizyonlarda ki gibi kasma yapiyor mu, evdeki smart televizyondan web arayuzune hic girilmiyor zaten youtube arayuzunde de bi video acana kadar 5 dakikalik videoyu zaten telefondan izler bitirirsin
Bende sonu 700 değil 702 ile biten model var 1 yili gecti pc olarak hikayeli oyunlarda kullaniyorum o yuzden 60hz olmasi sorun olmuyor, is bilgisayarinda 240hz kullanip buna gecince bile windowsta hicbir sey hissetmiyorum. Tizen okadar hizli calisiyorki tvde mi box a gecince o yavas geliyor ama android esnekligi beklemeyin. Seriler arasinda belki islemci farki gibi seyler olabilir bi arastirin 702 modeli benimki (kumandasi guneş panelli olan)

Samsung TV lerle aynı altyapıyı kullanıyor, alacağın bir Samsung TV ne kadar performans veriyorsa bu da o kadar veriyor yaklaşık, ikisini de denediğim için bunu net olarak diyebilirim. Kasma konusunda rahatsız edecek bir yavaşlık yok ama arada anlık takılma yapıyor.

YouTube için bence kasma sorun değil de YouTube uygulamasını kendisi sorun, 1 dakika aralıksız reklam falan veriyor bazen, premium olmadan kullanılmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes monitör olarak kullanmış da dedim bir problem vs. mi oluyor.
Dahili uydu alıcısı yok ekstra alıcı alman lazım, veya evde internet varsa Tivibu, Turkcell TV gibi uygulamalardan uydusuz da kullanılabilir ben öyle yapıyorum şahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alalı 1 sene olmuş kardeşim 2. ekran olarak kullanıyor bazen de ps5 ile kullanıyoruz. Bence f/p uygun. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadık.
Konsol için süper bir monitör, 30FPS oyunları hareket pürüzsüzlüğü açarak 60FPS gibi oynatıyor o konuda TV ile aynı altyapıya sahip 😀

Dahili uydu alıcısı yok ekstra alıcı alman lazım, veya evde internet varsa Tivibu, Turkcell TV gibi uygulamalardan uydusuz da kullanılabilir ben öyle yapıyorum şahsen.
Alırsam netflix disney falan kullanırım uydu kullanmam zaten. Alana kadar bitmez umarım 1-2 gün dayanır

Geri