Gene Takovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,922
Pro'yu bırak hyperspeed bile çok daha iyidir bundanRazer Viper V3 pro da kullandım bunu da kullandım benim için bu csde daha iyi başka da yorumum yok
Pro'yu bırak hyperspeed bile çok daha iyidir bundanRazer Viper V3 pro da kullandım bunu da kullandım benim için bu csde daha iyi başka da yorumum yok
Pilli mouse hocam o ne yaptınPro'yu bırak hyperspeed bile çok daha iyidir bundan
Tekrarlıyorum benim için csde Z1 daha iyiPro'yu bırak hyperspeed bile çok daha iyidir bundan
Önemli olan shape zaten hocam, Z1 eline tam uyduysa tabi ki en iyisi olur.Tekrarlıyorum benim için csde Z1 daha iyi
Halbu ki shape için değiştirmiştim daha iyi olur diye palm gripe yakın tutuyorum, elim 19.5cm Üç ay kullandım viper v3 pro'yu aim rezil rüsva hale geldi vurabileceğim adamları vuramamaya başladım. Şimdi razeri satıp z1den devam ediyorumÖnemli olan shape zaten hocam, Z1 eline tam uyduysa tabi ki en iyisi olur.
1 pil 280 saat kullanabiliyorsun zırt pırt şarja takmaktan bence daha iyiPilli mouse hocam o ne yaptın
Çok bi shape farkı yok gibiÖnemli olan shape zaten hocam, Z1 eline tam uyduysa tabi ki en iyisi olur.
Mesele ne kadar süre gittiği değil ki, pili taktığında fare 100 gram oluyo zaten en az.1 pil 280 saat kullanabiliyorsun zırt pırt şarja takmaktan bence daha iyi
80 gram oluyor şahsen çok fark hissetmedimMesele ne kadar süre gittiği değil ki, pili taktığında fare 100 gram oluyo zaten en az.