Belgeyle veya kayıt ile ispat edin ihlal yaptığımı yazCanlı desteğe yazdım yine aynı cevabı vermişler ne yapalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İki tane kampanyası var ama ilk başta girenlere dağıttılar. Sonrasında saçma sapan bahaneler uydurup, ben dahil, alamadık. O yüzden hiç bilgilerini vermeye değmez.Devam ediyor mu bir bilgilendirseniz
benKampanya şartlarını değiştirmişler, yalnızca tek bir ödülü alabilirsiniz yeni kullanıcı olarak diyorlar. Önceden böyle bir şart yoktu. Salağa yatıyorlar. Hakem heyetine gitcek varsa bana ulaşsın. Belgelerle ispatlayabilirim.
ben ama saddece 1-2 kısının gıtmesı yetmez forumdan bıle 10 kısı cıksa yeterlı katılan herkes surecı yakından takip etti ve bu durumu belgeleyebılecek durumdayız dıger forum uyelerını bu durumda hakssızlıga ugradıklarını dusunuyorlarsa haklarını beraber aramaya cagırıyorumBaşvuru yapan varmı
Başvuru yapan varmı
thhye gıdecek varmıBana hiçbir şey vermedi. Dün gece ödüller kısmında 4 saat sonra ödülün verileceği yazıyordu. Şimdi ise "Üzgünüz, görev dönemi sırasındaki olağan dışı aktiviteler nedeniyle ödülünüz iptal edildi.” yazıyor. Bir tek kahve kodu alabildim. O da işime yaramıyor. Dün attığım maile de ödülünüz (25usdt olan) 18 Eylül'de verildi. Kampanya sayfasından alabilirsiniz yazıyor halbuki kampanya bitmiş gözüküyor ve ödül de yok.
Bybit TR; kampanya süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dahil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme ve ödül vermeme hakkını saklı tutar.thhye gıdecek varmı
konuyu okumadınız sanırımBybit TR; kampanya süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dahil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme ve ödül vermeme hakkını saklı tutar.
THH'ye gitsen ne olacak kampanyalar genelde sınırlı sayıda oluyor ve sözleşmeleri onaylıyorsun kampanyaya katılırken. Kampanyaları iptal etme yeterli sayıdan sonra ödül vermeme diskalifiye etme vb. hakkı mevcut adamların.