günde 10 tane 70 bin tl lik ekran kartı paylaşmasından iyidir ben beğendimNapak bunu burası yeri mi paylaşmak için. Normal pense falan olsa neyse dicem
fiyat 5 tane fiyatı açıklamayı okuyun
İhtiyacı olan varsa alabilir.
Bir alttaki linkte adet yazmıyor. O linkten sipariş edebilirsiniz. Ben öyle yaptım.fiyat 5 tane fiyatı açıklamayı okuyun
Bir alttaki linkde adet bilgisi yer almamakta.Kargo Bilgisi:
• Ürün 5 adet olarak gönderilecektir
• Fiyat 5 adet içindir
amazon olsa geri 4 adetini de zorla gönderttirir de hepsiburada için uğraşılmaz sanırım eksik geldi vs diye
Senin gibiler yüzünden kaç kişi şu forumda fırsat paylaşmıyor diye düşündüm de, illa ki vardır. İşine yaramayan birşeyse yorum yazmadan bak geç işte. Neden vakit ayırıp indirimli ürün paylaşan üyeyi eleştiriyorsun ?Napak bunu burası yeri mi paylaşmak için. Normal pense falan olsa neyse dicem
zone'da iyi gider sidorovich lavuğuna 700den okuturuzÜrün geldi herhangi bir sıkıntı yok. Orijinal izeltaş. Üzerine lazerle yazılmış sahte ürünlerden değil. Yağlı ve poşetin içindeydi.
o elemana zırnık vermem. tam bir tüccar...zone'da iyi gider sidorovich lavuğuna 700den okuturuz
Düzeltmeyi dene ve ayrıcaBenimkide geldi ama iade ediyorum. Yay kısmında sorun var.