Çözüldü✓ Itopyadan Aldigim NZXT Bundle Pakette Anakart Jelatinsiz Olarak Geldi

Feanexio

80+
Reaksiyon skoru
2
itopyadan aldigim bundle da gelen anakartin disinda bi jelatin yok ama psu nun var
kullanilmis urun mu gondermisler iade etmeli miyim?
fotografta goruldugu gibi geldi.

Ekler

• IMG_20260923_123714.webp
    IMG_20260923_123714.webp
    678.6 KB · Hit: 69
itopyadan aldigim bundle da gelen anakartin disinda bi jelatin yok ama psu nun var
hocam kargo kutusunu açarken video falan aldın mı ?

valla bilmiyorum o şekilde mi yollanıyor ama zaten video yoksa da çok uğraştırır seni. içi sağlamsa kartta bir sorun yoksa devam ya
cpu pinlerine baktim simdi hocam bisey yok gibi

Ekler

• IMG_20260923_130923.webp
    IMG_20260923_130923.webp
    1.2 MB · Hit: 36
Başka alan birisi yazsa iyi olur ama bu ASUS'da da oluyor. Bazı ROG ürünleri jelatinli oluyor bazıları olmuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ARNN
Yaklaşık 1 ay önce n7 z890 modelini aldım. Kutu jelatinsizdi aynı şekilde. İçindeki anakartın içinde olduğu poşette bantsızdı fakat altına nizami katlanıp konulmuştu. Tekrar aynı şekilde kendim bile koyamadım. Muhtemelen bu şekilde satılıyor.

Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Bende de anakart kutusuna amazon barkodunu üzerine yapıştırarak yollamışlardı :kekw:

İçine bak asıl önemli yer orası. CPU soket koruması falan da çıkmamışsa sıkıntı yok.

Yaklaşık 1 ay önce n7 z890 modelini aldım. Kutu jelatinsizdi aynı şekilde. İçindeki anakartın içinde olduğu poşette bantsızdı fakat altına nizami katlanıp konulmuştu. Tekrar aynı şekilde kendim bile koyamadım. Muhtemelen bu şekilde satılıyor.
ayni sekilde geldi hocam arkasina katli bir sekilde.

Geri