Ddr4 PC'yi Ddr5'e Yükseltme

Yağız08

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar ,
Elimde 30 bin tl var ve elimde ddr4 bir sistemim var bu metnin altına sistemi yazacağım ve bu sistemi ddr5 geçirmek istiyorum . Açıkcası yani pc satmadan pc almadan pc geleceğe dönük hale getirmek istiyorum .
Bir öneriniz var mıdır neler yapılabilir? Pc gurmelerini buraya davet ediyorum .

Kasa : VENTO VG10F
Güç Kaynağı : 650 Watt FSP 80 PLUS BRONZE
Ekran Kartı : MSİ 3060 Tİ 8 GB GDDR6X Ventus 3x
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor (3.50 GHz)
RAM : GSKİLLS 8X2 3600MHZ
ANAKART : B450M PRO-VDH MAX MSİ
KULE SOĞUTUCU : Rampage C50
DEPOLAMA : Kingston SNV2S1000G 1TB M2 SSD

Şu anki ekran kartımdan mutluyum çoğunlukla cs valo mc yani uzun lafın kısası rekabetçi tarzı oyun oynuyorum ilerleyen zamanda ekran kartını değiştirmeyi planlıyorum. Eğer mantıksızsa uyarırsanız mutlu olurum

2030dan önce ddr5e geçmek 0 sistem alınmıyorsa bence mantıklı değil

DDR5 e geçmek özellikle şuan için çok yüksek maliyetli. İşlemci, ram, anakart hepsi değişecek. Ayrıca o kadar da lüzum yok, DDR4 hâlen iyi.

DDR5 e geçmek özellikle şuan için çok yüksek maliyetli. İşlemci, ram, anakart hepsi değişecek. Ayrıca o kadar da lüzum yok, DDR4 hâlen iyi.
Hocam düşcek gibi değil ki düşse bekleyek diyicem hiçbir zaman alınmaz ki bu.

Mutlaka geçmek istiyorsan faturası aşağı yukarı 5bin e iyi bir anakart, 8 bine işlemci, 14 bine de ram.

ne yapsın adam 4 sene boyunca ddr4 e mahkum mü kalsın şimdi, parası varki değiştirmek istiyo
Olm siz sıkıntılı mısınız adam fikir sormuş fikir verdim kendi fikrini ver geç ne maydanoz oluyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bune 30k bütçe yazdım bu nedir. Reklam yapmaya mı geldin
Ne reklamından bahsediyorsun? ddr5 16 ramler zaten bütçenin yarısı yapıyor? kendi sistemini ekran kartıyla ramini güncellesen zaten oynadığın oyunlar için seni 15 sene daha götürür?

Alacakların bu 3ü sen karar ver en ucuz ve düzgün F/P opsiyonlar.

Alacakların bu 3ü sen karar ver en ucuz opsiyonlar.
Acaba rami viper mı alsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,264
Üyeler
203,766
Son üye
Ryson89
Geri