hocam ben 2. el cihaz almak istiyorum fakat sarı ve kırmızı sitedeki insanlara pek güvencem olmadığı için ordaki ilanlardan ya yaşadığım ile yakın ilanlara bakıyorum ya da 'cüzdanım güvende' seçeneği olan ilanlara bakıyorum o yüzden seçeneğim biraz daha düşüyor maalesef, bütçem alacağım tablete bağlı samsung s11 modeline baktım ve onda en fazla 27.500 civarına çıkarım, apple a hiç girmek istemiyorum diğer seçeneklerim huawei, honor ve lenovo, lenovo yoga tab da aksesuar seçenekleri sıkıntılı olduğu için düz modelini es geçiyorum plus modelinin 2. el i 29k civarına mevcut, huawei ise beni işlemci ve google uygulamalarında atma sorunu yüzünden tedirgin ediyor, honor magic pad 2 ise izlediğim videolarda ekranı sesi işlemcisi olarak hoşuma gitti kamera zaten benim için o kadar önemli değil yanında klavye, kalem ve sarj aleti ile gelmesi benim için büyük bir artı ve izlediğim videolarda kalemiyle alakalı beni umutsuzlandıracak bir yorum gelmedi yani eğer nasip olursa ilk tercihim honor olucak hem fiyat olarak benim için daha uygun, ilk olarak samsung s11 almakla başlayan serüvenim maalesef ama maalesef ülkemin güzel insanları yüzünden (2.el olarak) olmayacak gibi çünkü kimi arasam " 'paramı site üzerinden değil ibanıma at' 'elden satış yapıyorum kargo ile göndermem' " ve daha fazla absürt mesajlar ve istekler yüzünden olmuyacak gibi neyse dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun eğer Honor Magic Pad 2 kullanan ve deneyimleyen arkadaşlar varsa tecrübeleri benim için önemli gerisi boş teşekkür ederim şimdidenBütçeniz ne kadar YKS öğrencisiydim geçen sene bu tableti arkadaşım aldı . Tablet gayet iyi ancak yazma performansı için açık ve net şekilde samsung yada bir apple bekleme yazmada kötü ama amacın konu video falansa idare eder . Bütçe belirtirsen yardımcı olurum .
Şöyle zorunlu mu honor senin için ben senin yerinde alsam dediğin gibi ipad almam ki ben şu an İpad m4 air 13 inch kullanıyorum o bütçeye çıksan onu al derim ama senin bütçeye samsung s9 fe öneririm çok kullandım çok güzel hatta tablin içinde mcaffe güvenlik yazılımı geliyor .hocam ben 2. el cihaz almak istiyorum fakat sarı ve kırmızı sitedeki insanlara pek güvencem olmadığı için ordaki ilanlardan ya yaşadığım ile yakın ilanlara bakıyorum ya da 'cüzdanım güvende' seçeneği olan ilanlara bakıyorum o yüzden seçeneğim biraz daha düşüyor maalesef, bütçem alacağım tablete bağlı samsung s11 modeline baktım ve onda en fazla 27.500 civarına çıkarım, apple a hiç girmek istemiyorum diğer seçeneklerim huawei, honor ve lenovo, lenovo yoga tab da aksesuar seçenekleri sıkıntılı olduğu için düz modelini es geçiyorum plus modelinin 2. el i 29k civarına mevcut, huawei ise beni işlemci ve google uygulamalarında atma sorunu yüzünden tedirgin ediyor, honor magic pad 2 ise izlediğim videolarda ekranı sesi işlemcisi olarak hoşuma gitti kamera zaten benim için o kadar önemli değil yanında klavye, kalem ve sarj aleti ile gelmesi benim için büyük bir artı ve izlediğim videolarda kalemiyle alakalı beni umutsuzlandıracak bir yorum gelmedi yani eğer nasip olursa ilk tercihim honor olucak hem fiyat olarak benim için daha uygun, ilk olarak samsung s11 almakla başlayan serüvenim maalesef ama maalesef ülkemin güzel insanları yüzünden (2.el olarak) olmayacak gibi çünkü kimi arasam " 'paramı site üzerinden değil ibanıma at' 'elden satış yapıyorum kargo ile göndermem' " ve daha fazla absürt mesajlar ve istekler yüzünden olmuyacak gibi neyse dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun eğer Honor Magic Pad 2 kullanan ve deneyimleyen arkadaşlar varsa tecrübeleri benim için önemli gerisi boş teşekkür ederim şimdiden
2. el almayı düşünüyorum hocamMagic Pad 2'nin fiyatı 25-26'dan bir anda 50'lere fırladı ve asla 50 lirayı haketmiyor. Bu stok bittiği için bu fiyatta; bu fiyatı hakettiği için değil. Kesinlikle almayı düşünmeyin derim bu fiyata.
stoğu hakkında bir bilgiye sahip misiniz acabaMagic Pad 2'nin fiyatı 25-26'dan bir anda 50'lere fırladı ve asla 50 lirayı haketmiyor. Bu stok bittiği için bu fiyatta; bu fiyatı hakettiği için değil. Kesinlikle almayı düşünmeyin derim bu fiyata.
hocam zorunlu değil fiyat performans olsun yeterli ve artık insanlarla uğraşmak istemiyorum yani mecbur uğraşıcam ama en az seviyede olsun istiyorum o yuzden 2.el samsung satıcılarıyla uğraşmak istemiyorum s9 fe yerine s10 fe plus nasıl sizce o da bütçem dahilindeŞöyle zorunlu mu honor senin için ben senin yerinde alsam dediğin gibi ipad almam ki ben şu an İpad m4 air 13 inch kullanıyorum o bütçeye çıksan onu al derim ama senin bütçeye samsung s9 fe öneririm çok kullandım çok güzel hatta tablin içinde mcaffe güvenlik yazılımı geliyor .
25k klavye + kalem + adaptör paketiyle bedava fiyatına harika bir tabletti. Ancak stokları bitti %99 da gelmez. Sanırım son stoğunun konusunu 2 ay önce falan açmıştım onda da Honor Trendyolda kalem klavyesiz son stoklarını satmıştı.hocam ben 2. el cihaz almak istiyorum fakat sarı ve kırmızı sitedeki insanlara pek güvencem olmadığı için ordaki ilanlardan ya yaşadığım ile yakın ilanlara bakıyorum ya da 'cüzdanım güvende' seçeneği olan ilanlara bakıyorum o yüzden seçeneğim biraz daha düşüyor maalesef, bütçem alacağım tablete bağlı samsung s11 modeline baktım ve onda en fazla 27.500 civarına çıkarım, apple a hiç girmek istemiyorum diğer seçeneklerim huawei, honor ve lenovo, lenovo yoga tab da aksesuar seçenekleri sıkıntılı olduğu için düz modelini es geçiyorum plus modelinin 2. el i 29k civarına mevcut, huawei ise beni işlemci ve google uygulamalarında atma sorunu yüzünden tedirgin ediyor, honor magic pad 2 ise izlediğim videolarda ekranı sesi işlemcisi olarak hoşuma gitti kamera zaten benim için o kadar önemli değil yanında klavye, kalem ve sarj aleti ile gelmesi benim için büyük bir artı ve izlediğim videolarda kalemiyle alakalı beni umutsuzlandıracak bir yorum gelmedi yani eğer nasip olursa ilk tercihim honor olucak hem fiyat olarak benim için daha uygun, ilk olarak samsung s11 almakla başlayan serüvenim maalesef ama maalesef ülkemin güzel insanları yüzünden (2.el olarak) olmayacak gibi çünkü kimi arasam " 'paramı site üzerinden değil ibanıma at' 'elden satış yapıyorum kargo ile göndermem' " ve daha fazla absürt mesajlar ve istekler yüzünden olmuyacak gibi neyse dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun eğer Honor Magic Pad 2 kullanan ve deneyimleyen arkadaşlar varsa tecrübeleri benim için önemli gerisi boş teşekkür ederim şimdiden
hocam ben 22k ya anlaştım honor için yanında her şeyi var s11'lerin en ucuzu 26k ve cüzdanım güvende seçeneği yok o seçenekle ek 1.5-2.5 arası masrafı çıkıyor, alacağım tablet bana 4 yıl dayansa yeter ve tablet elime ulaştığında detaylı bir inceleme yapacağım sağlam değilse geri göndereceğim, eğer uygun fiyatlı ve sağlamını bulsam direkt s11 alırım ama maalesef şuanda piyasada araştırdığım kadaryla yok25k klavye + kalem + adaptör paketiyle bedava fiyatına harika bir tabletti. Ancak stokları bitti %99 da gelmez. Sanırım son stoğunun konusunu 2 ay önce falan açmıştım onda da Honor Trendyolda kalem klavyesiz son stoklarını satmıştı.
Bu hafta yoga tab kalem + klavye n11 de 25500 indi bana da özelden bir arkadaş yazmıştı takip edersen belki yine düşer.
İki tablet için ise oyun ve güncelleme desteği için ikinci el S11, genel kullanım için kesinlikle Honor ama biraz eskidi artık güncelleme desteği de az kaldı
Benzer fiyatta s11 bana daha yakın duruyor
Ek olarak ikinci el oled/amoled ekranlı Tablet aldığında ekranı çok iyi incele ekran sorunluysa aldığın fiyat kadar tamir çıkar
25k klavye + kalem + adaptör paketiyle bedava fiyatına harika bir tabletti. Ancak stokları bitti %99 da gelmez. Sanırım son stoğunun konusunu 2 ay önce falan açmıştım onda da Honor Trendyolda kalem klavyesiz son stoklarını satmıştı.
Bu hafta yoga tab kalem + klavye n11 de 25500 indi bana da özelden bir arkadaş yazmıştı takip edersen belki yine düşer.
İki tablet için ise oyun ve güncelleme desteği için ikinci el S11, genel kullanım için kesinlikle Honor ama biraz eskidi artık güncelleme desteği de az kaldı
Benzer fiyatta s11 bana daha yakın duruyor
Ek olarak ikinci el oled/amoled ekranlı Tablet aldığında ekranı çok iyi incele ekran sorunluysa aldığın fiyat kadar tamir çıkar
Magic Pad 2'nin fiyatı 25-26'dan bir anda 50'lere fırladı ve asla 50 lirayı haketmiyor. Bu stok bittiği için bu fiyatta; bu fiyatı hakettiği için değil. Kesinlikle almayı düşünmeyin derim bu fiyata.
hocalarım 2.el tableti aldıktan sonra ilk ne yapmalıyım öncelikle kargosunu açarken video kaydı alacağım her türlü güvenlik için fakat diğer aksamları nasıl çalışıyor nasıl kontrol edeyim ek olarak paneli Oled o yuzden ona ekstra bi kontrol olarak ne yapayımŞöyle zorunlu mu honor senin için ben senin yerinde alsam dediğin gibi ipad almam ki ben şu an İpad m4 air 13 inch kullanıyorum o bütçeye çıksan onu al derim ama senin bütçeye samsung s9 fe öneririm çok kullandım çok güzel hatta tablin içinde mcaffe güvenlik yazılımı geliyor .