❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 29.899,00 TL

Acaba pahalıdan mı aldım diyip iade etmeyi bile düşünmüştüm ama sonra anladımki iyiki almışım :(

Ekler

• 63670.webp
    63670.webp
    57.9 KB · Hit: 76
bro kendini rezil etmeye devam
Sen bekle rezil konu aç da altında nasıl irite ediyorum seni izle. Millet üç kuruşun derdinde ama bizimki kriz fiyatını millete fırsat diye kakalasın. Çok beklersin bu forumun sıcak fırsatları sana kalmadı.

Bunlara hak 100k olsun şu ekran kartları o zamanda 110k olacak diye aldırırlar .

Nealaka birader. Piyasadan uzak olan sensin iki haftadır bu fiyatta olan ürünü sıcak fırsat diye paylaşıyon. İyi güzel arada güzel fırsatlar paylaşıyon yalan yokta sabah akşam foruma girmekten kendine görev edinmişsin sıcak fırsat açmayı. Bazen yokluktan ne paylaşacağını şaşırıyon.
Neyse felaket kapıda sen daha da zamlanmadan aldırabildiğin kadar insana aldır. Görev sana bu
istedigimi paylaşırım sanamı sorcam beyfendi forum senin tapulu malınmı ürünün fiyatı ortada taksitli isteyen alır istemeyen almaz sen konu aç senin konuna yorum yapalım yoksa uza konudan

Sen bekle rezil konu aç da altında nasıl irite ediyorum seni izle. Millet üç kuruşun derdinde ama bizimki kriz fiyatını millete fırsat diye kakalasın. Çok beklersin bu forumun sıcak fırsatları sana kalmadı.
neye rezil eden uza konudan yallah isteyen alır istemeyen almaz parası olan bakar taksitli alır geçer senin dedginimi dinleyecek millet

Sen eğitilmezsin ya
sen kimsin beni egitiyorsun beyfendi konu benim istemiyorsan begenmezsin gidersin diger insanaların almasını engelleye engelleye çok uygun fiyatan millete kart aldırmadınız şimdi fiyatlar nöyle oldugunda gelip ahkam kesemezsiniz sizin hakkınz degil forum ahalisi begenirse alır geçer begenmezse söyler

Ya birader hali hazırda fiyatlara paraf kampanyası var diyerek flood konu açıyorsun. Çok da bir espirisi yok. 11.11 de her sene olduğu gibi yine inecek zaten eski fiyatına olmasada aşşağı yönlü.

neye rezil eden uza konudan yallah isteyen alır istemeyen almaz parası olan bakar taksitli alır geçer senin dedginimi dinleyecek millet
Bak nasıl da rezil oldun şimdiden? Ne güzel kudurdun :D

Adam gibi indirim at buraya zammı herkes takip eder bize indirim lazım. İndirim atamıyorsan da sen uza milletin vaktini çalma yallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,949
Üyeler
204,024
Son üye
yiğit üstün 06
Geri