❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 29.899,00 TL

25 ağustosta almıştım hocam
1790182175895.webp

çok sanslısınız 25 agustosta başlamış kampanya çok geçmeden amazondan talep edin

sen kimsin beni egitiyorsun beyfendi konu benim istemiyorsan begenmezsin gidersin diger insanaların almasını engelleye engelleye çok uygun fiyatan millete kart aldırmadınız şimdi fiyatlar nöyle oldugunda gelip ahkam kesemezsiniz sizin hakkınz degil forum ahalisi begenirse alır geçer begenmezse söyler
Dostum anlamak istemediğin şey şu; Kimse sana ileride bu kartlar zamlanmayacak demedi. Sen niye hala millet aksini iddia ediyomuş gibi aynı şeyi savunuyorsun. Hayır yani bildiğin şeyde çok matah bi şey mi sanki tüm forum biliyor ekran kartlarının zamlanmaya devam edeceğini. Ha sen böyle düşünmüyosun belliki bilmeyenler çok diyosun o zaman sıcak fırsatlar yerine git başka bi kategoride bilgilendirici konu yap kimse bişe diyemez. Sıcak fırsatlar zam gelecek ürünlerin önceden paylaşıldığı yer mi. Herkes o zaman zam beklediği şeyleri paylaşsın. Hala daha anlamadıysan sen gerçekten eğitilmezsin

Dostum anlamak istemediğin şey şu; Kimse sana ileride bu kartlar zamlanmayacak demedi. Sen niye hala millet aksini iddia ediyomuş gibi aynı şeyi savunuyorsun. Hayır yani bildiğin şeyde çok matah bi şey mi sanki tüm forum biliyor ekran kartlarının zamlanmaya devam edeceğini. Ha sen böyle düşünmüyosun belliki bilmeyenler çok diyosun o zaman sıcak fırsatlar yerine git başka bi kategoride bilgilendirici konu yap kimse bişe diyemez. Sıcak fırsatlar zam gelecek ürünlerin önceden paylaşıldığı yer mi. Herkes o zaman zam beklediği şeyleri paylaşsın. Hala daha anlamadıysan sen gerçekten eğitilmezsin
sen egitilmezsin

1819491.webp

@asko56 Hocam a101 de 24 Eylül Perşembe yani yarın gamepower ürünleri indirime giriyor ben indirimli ürün paylaşamıyorum olursa sen paylaş nasiplensin arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,949
Üyeler
204,024
Son üye
yiğit üstün 06
Geri