25 ağustosta almıştım hocamamazonda dahil olması oyun kampanyasında alım tarihiniz çok eski ise olmaz
25 ağustosta almıştım hocamamazonda dahil olması oyun kampanyasında alım tarihiniz çok eski ise olmaz
Dostum anlamak istemediğin şey şu; Kimse sana ileride bu kartlar zamlanmayacak demedi. Sen niye hala millet aksini iddia ediyomuş gibi aynı şeyi savunuyorsun. Hayır yani bildiğin şeyde çok matah bi şey mi sanki tüm forum biliyor ekran kartlarının zamlanmaya devam edeceğini. Ha sen böyle düşünmüyosun belliki bilmeyenler çok diyosun o zaman sıcak fırsatlar yerine git başka bi kategoride bilgilendirici konu yap kimse bişe diyemez. Sıcak fırsatlar zam gelecek ürünlerin önceden paylaşıldığı yer mi. Herkes o zaman zam beklediği şeyleri paylaşsın. Hala daha anlamadıysan sen gerçekten eğitilmezsinsen kimsin beni egitiyorsun beyfendi konu benim istemiyorsan begenmezsin gidersin diger insanaların almasını engelleye engelleye çok uygun fiyatan millete kart aldırmadınız şimdi fiyatlar nöyle oldugunda gelip ahkam kesemezsiniz sizin hakkınz degil forum ahalisi begenirse alır geçer begenmezse söyler
sen egitilmezsinDostum anlamak istemediğin şey şu; Kimse sana ileride bu kartlar zamlanmayacak demedi. Sen niye hala millet aksini iddia ediyomuş gibi aynı şeyi savunuyorsun. Hayır yani bildiğin şeyde çok matah bi şey mi sanki tüm forum biliyor ekran kartlarının zamlanmaya devam edeceğini. Ha sen böyle düşünmüyosun belliki bilmeyenler çok diyosun o zaman sıcak fırsatlar yerine git başka bi kategoride bilgilendirici konu yap kimse bişe diyemez. Sıcak fırsatlar zam gelecek ürünlerin önceden paylaşıldığı yer mi. Herkes o zaman zam beklediği şeyleri paylaşsın. Hala daha anlamadıysan sen gerçekten eğitilmezsin
anlatamazsın nimetmiş gibi paylaşırlar bi deAbicim allah aşkına şu kartları şu fiyatta paylaşmayın insanların zaten fiyat algısı bozuldu zamları boykot etmek yerine 30k fiyata 9060xt 16gb paylaşıyorsunuz olacak iş değil.
Hadi boş durma indirim bul konu aç. Formdan düştün iyice bu indirimler ne forum faresisen egitilmezsin
Hocam bi dur allah aşkına hemen sildim sen bendende hızlı çıktınsizin koydugunuz ürün 9060xt 8 gb bu ürün 16 gb üstüne satıcı zart zort yer benim koydugum ise hepsiburada