shyNNN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,407
bozulma riski var mı bunda ki?ilgilenen varsa tutorial bırakıyorum, kendim denemedim ama denemek isteyen olursa bol şans.
bozulma riski var mı bunda ki?ilgilenen varsa tutorial bırakıyorum, kendim denemedim ama denemek isteyen olursa bol şans.
hocam g7 pro sahibi olmadığımdan denemedim ama her zaman bir risk vardır, xbox cihazınız yoksa meraktan deneyip risk almaya gerek yok bence.bozulma riski var mı bunda ki?
1600tlye 2. el vader 5 pro aldım update sırasında bozulmuş biraz internette bakındım bataryasını söküp takınca board resetlenip düzeliyormuş, elime ulaşınca düzeltmeyi deneyeceğim olmazsa bu fiyata g7 pro cidden iyi.Bir gün herkes GameSir G7 Pro sahibi olacak. Peşine 6 taksitte yapıyor mis.![]()
Ne anlamda bozulmuş hiç mi çalışmıyor manual eski firmware ile dönmüyor mu yada dediğiniz gibi fiziksel factory dönme yolları vardırhocam g7 pro sahibi olmadığımdan denemedim ama her zaman bir risk vardır, xbox cihazınız yoksa meraktan deneyip risk almaya gerek yok bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1600tlye 2. el vader 5 pro aldım update sırasında bozulmuş biraz internette bakındım bataryasını söküp takınca board resetlenip düzeliyormuş, elime ulaşınca düzeltmeyi deneyeceğim olmazsa bu fiyata g7 pro cidden iyi.
Hocam cihaz v1 ilk versiyonlardan. Update atarken cihaz bozulmuş güç verince titreşim geliyor sadece dedi, bende yabancı forumlara biraz bakındım, bir update sonrası v1 cihazlarda yaygınmış. Forumlarda da bozulunca gamepadden sadece titreşim geldiği, düzelmesi için bataryanın tamamen bitirilmesi yada sökülüp takılarak sıfırlanması gerektiği yazıyordu çok insan da onaylamış çözümü, bende düzeltirim diye düşünüp riske girdim.Ne anlamda bozulmuş hiç mi çalışmıyor manual eski firmware ile dönmüyor mu yada dediğiniz gibi fiziksel factory dönme yolları vardır
Yaparsın bence denemek için iyi fırsat çalışırsa aşırı karlı işHocam cihaz v1 ilk versiyonlardan. Update atarken cihaz bozulmuş güç verince titreşim geliyor sadece dedi, bende yabancı forumlara biraz bakındım, bir update sonrası v1 cihazlarda yaygınmış. Forumlarda da bozulunca gamepadden sadece titreşim geldiği, düzelmesi için bataryanın tamamen bitirilmesi yada sökülüp takılarak sıfırlanması gerektiği yazıyordu çok insan da onaylamış çözümü, bende düzeltirim diye düşünüp riske girdim.
Ben anda gruptan aldım ama garanti belgesini kutuda göremedim. Yarın tekrar bakarımGamesir G7 Pro alıp eline ulaşanlar varsa aldığı satıcıyla birlikte garantisini kim veriyor söyleyebilirse güzel olur. Almayacağım muhtemelen ama garantisi Gizala( Gamesir Türkiye olarak da geçebilir) ise aklımı çelebilir. Fiyat tekrar düştü.
Ekleme: Anda'yı bilmem de Game Türkiye vergi numarası olarak GD34'ün vergi numarasını vermiş. Gizala olarak çıkıyor. Yani Game Türkiye gibi basit bir isimle ne yapmak, nereye varmak istemektedir bilmiyorum. Gizala çok daha bilindik bir isim ama neyse
.
Distribütör Garantisi: Türkiye'de Connect Game ([email protected]) veya Gizala gibi resmi/ithalatçı firmalar üzerinden satılan ürünlerde garanti süresi 2 yıldır.Ben anda gruptan aldım ama garanti belgesini kutuda göremedim. Yarın tekrar bakarım
4999 TL bekliyorsanız düşmüş.4999tl ye kadar nöbetteyim