200 Bin TL Kasa + Monitör Tavsiyesi

Hermitus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
748
Bütçe
200.000
200 bin TL'ye kasa + 2k oled monitor almak istiyorum ancak uzun süredir laptop kullandığım için hiç bir fikrim yok o yüzden hazır sistem almayı düşünüyorum.
Aklımdaki kasa: https://www.itopya.com/yusuf-kayaal...208_1-28602_1-24240_1-22777_1-32508_1-29691_1

Ancak bu sistemde bazı şeyleri ileriye dönük olması için değiştirdim.
19720.webp

Bu hâli sizce nasıl ileride 6000 serisi çıkarsa ona geçerim diye düşündüm.

Monitör olarak ise aklımda bu var:

Kasa + Monitör 178 bin ediyor 200 bin altına sizce daha iyisi bulunabilir mi?

200K bütçede 5080 ve 4K OLED toplanır. 150K verip 5070 mantıksız.
Ekran kartını ileride değiştiririm diye düşük tutup kalan bileşenleri yüksek tutmaya çalışmıştım. Çok mu mantıksız olmuş

0 Parçalar şu an da ciddi manada çok gereksiz fuhuş.Kimse kusura bakmasın fahişi falan da kalmadı 9070xt bile 40 45k lara geldiyse yuh artık.O yüzden kesinlikle ssd ekran kartı ve ram 2.el alınmalı.Kaldı ki bu bütçede ekran kartını niye düşük tutuyorsunuz?
Ekran kartını ileride değiştiririm diye düşük tutup kalan bileşenleri yüksek tutmaya çalışmıştım. Çok mu mantıksız olmuş

Ekran kartınıo değişmene gerek kalmaz işte. 5080 ve 4K Oled alırsın bu bütçede. Bileşenlerde öyle bence yükseklik bir şey yok ram ve ssd hariç orta segment genel olarak. Hazır sistem şart mı?

Ekran kartınıo değişmene gerek kalmaz işte. 5080 ve 4K Oled alırsın bu bütçede. Bileşenlerde öyle bence yükseklik bir şey yok ram ve ssd hariç orta segment genel olarak. Hazır sistem şart mı?
Hazır sistem olsa evet iyi olur ben tek tek takmaya vs uğraşmak istemiyorum hem de bu konuda bilgim yok. 5080 + 4k oled için bütçeyi 250 yapsam yeterli olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0 Parçalar şu an da ciddi manada çok gereksiz fuhuş.Kimse kusura bakmasın fahişi falan da kalmadı 9070xt bile 40 45k lara geldiyse yuh artık.O yüzden kesinlikle ssd ekran kartı ve ram 2.el alınmalı.Kaldı ki bu bütçede ekran kartını niye düşük tutuyorsunuz?
İkinci ele giresim yok hocam ya anlamadığım için pek

Hazır sistem olsa evet iyi olur ben tek tek takmaya vs uğraşmak istemiyorum hem de bu konuda bilgim yok. 5080 + 4k oled için bütçeyi 250 yapsam yeterli olur mu
Fazlasıyla yeter toplama olsa çok güzel bir sistem çıkar. Hazır sistem piyasasını bilmiyorum güzel bir sistem varsa önerirler.

Alıntıyı görüntüle2.elden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci ele giresim yok hocam ya anlamadığım için pek
Giresm yok derken,anlamanız içn atayım.

1790194109877.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,467
Üyeler
203,843
Son üye