Adilbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Selamlar 2. El sata SSD aldım 6500 e micron 1100 modeli verilerin sıfırlanmış olmasından korkuyorum ama hiç fena gözükmüyor bir sıkıntı görürseniz haber eder misiniz
depolama lazımsa verilir benceSata'ya bu kadar vermek mantıklı ki ? gerekirse 1 TB m2 almak daha iyi olmaz mı ?
Ürün sanki sıfır gibi verileri var onu anlamadım .
Ek M2 yeri yok ek pcle yeri yok anakartta ek olarak eski laptopta 1.5 TB doldurmuştum bunu çok uzun zamanlar kullanacağım hiç hafıza dolacak mı diye strese girmek istemiyorum 1 TB nvme var ztn AAA oyunları ona koyarım onun dışında Windowstur oyundur şudur budur hepsi sataya gidecekSata'ya bu kadar vermek mantıklı ki ? gerekirse 1 TB m2 almak daha iyi olmaz mı ?
Ürün sanki sıfır gibi verileri var onu anlamadım .
Eski sahibi neredeyse hiç kullanmamış gibi .Ek M2 yeri yok ek pcle yeri yok anakartta ek olarak eski laptopta 1.5 TB doldurmuştum bunu çok uzun zamanlar kullanacağım hiç hafıza dolacak mı diye strese girmek istemiyorum 1 TB nvme var ztn AAA oyunları ona koyarım onun dışında Windowstur oyundur şudur budur hepsi sataya gidecek
Bence ya verilerde oynama var ya da disk veri tutmuyor. Diskinfo da sağlık ve birçok veriyi göstermemesi normal değil.Selamlar 2. El sata SSD aldım 6500 e micron 1100 modeli verilerin sıfırlanmış olmasından korkuyorum ama hiç fena gözükmüyor bir sıkıntı görürseniz haber eder misiniz
Evet al satçıdan aldım sıfırladılar mı verileri ondan korkuyorumEski sahibi neredeyse hiç kullanmamış gibi .
Micron 1100 serverlar için hazırlanan bir sata diye biliyorum o yüzden tutmadığını düşündümBence ya verilerde oynama var ya da disk veri tutmuyor. Diskinfo da sağlık ve birçok veriyi göstermemesi normal değil.
sizin ürünün grubu manual'i hocamEvet al satçıdan aldım sıfırladılar mı verileri ondan korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Micron 1100 serverlar için hazırlanan bir sata diye biliyorum o yüzden tutmadığını düşündüm
Dayı eyvallah anladım sağolasın da bir adam verileri sıfırlayacak uğrasa girip sonrasında 400 saat kullanım 80 kere açılma neden yazsın sıfır ürün diye satarsizin ürünün grubu manual'i hocam
Smart özelliği varmış .
Yinede crystal disk verileri hiç fena değil 32 giblik testten yaptım bilerek sıkıntı çıkmadısizin ürünün grubu manual'i hocam
Smart özelliği varmış .
Ama sen bu her türlü sıfırlanmış diyorsan yarrağı yedimsizin ürünün grubu manual'i hocam
Smart özelliği varmış .
Artıyor mu o 400 ve 80 verileri?Dayı eyvallah anladım sağolasın da bir adam verileri sıfırlayacak uğrasa girip sonrasında 400 saat kullanım 80 kere açılma neden yazsın sıfır ürün diye satar
Yinede crystal disk verileri hiç fena değil 32 giblik testten yaptım bilerek sıkıntı çıkmadı
Ama sen bu her türlü sıfırlanmış diyorsan yarrağı yedim
Ben bir sey diyemem , tek diyebileceğim adam sanki hiç kullanmamisDayı eyvallah anladım sağolasın da bir adam verileri sıfırlayacak uğrasa girip sonrasında 400 saat kullanım 80 kere açılma neden yazsın sıfır ürün diye satar
Yinede crystal disk verileri hiç fena değil 32 giblik testten yaptım bilerek sıkıntı çıkmadı
Ama sen bu her türlü sıfırlanmış diyorsan yarrağı yedim