Yardım 6500tl Ye 2 Tb SATA SSD Aldım Nasıl

Adilbey

80+
Reaksiyon skoru
16
Selamlar 2. El sata SSD aldım 6500 e micron 1100 modeli verilerin sıfırlanmış olmasından korkuyorum ama hiç fena gözükmüyor bir sıkıntı görürseniz haber eder misiniz

Ekler

• 1000037335.webp
    1000037335.webp
    862.4 KB · Hit: 96
  • 1000037334.webp
    1000037334.webp
    307.3 KB · Hit: 96
  • 1000037333.webp
    1000037333.webp
    1.7 MB · Hit: 77
  • 1000037332.webp
    1000037332.webp
    1.6 MB · Hit: 92
Sata'ya bu kadar vermek mantıklı ki ? gerekirse 1 TB m2 almak daha iyi olmaz mı ?
Ürün sanki sıfır gibi verileri var onu anlamadım .

Sata'ya bu kadar vermek mantıklı ki ? gerekirse 1 TB m2 almak daha iyi olmaz mı ?
Ürün sanki sıfır gibi verileri var onu anlamadım .
Ek M2 yeri yok ek pcle yeri yok anakartta ek olarak eski laptopta 1.5 TB doldurmuştum bunu çok uzun zamanlar kullanacağım hiç hafıza dolacak mı diye strese girmek istemiyorum 1 TB nvme var ztn AAA oyunları ona koyarım onun dışında Windowstur oyundur şudur budur hepsi sataya gidecek

Son düzenleme:
Ek M2 yeri yok ek pcle yeri yok anakartta ek olarak eski laptopta 1.5 TB doldurmuştum bunu çok uzun zamanlar kullanacağım hiç hafıza dolacak mı diye strese girmek istemiyorum 1 TB nvme var ztn AAA oyunları ona koyarım onun dışında Windowstur oyundur şudur budur hepsi sataya gidecek
Eski sahibi neredeyse hiç kullanmamış gibi .

Selamlar 2. El sata SSD aldım 6500 e micron 1100 modeli verilerin sıfırlanmış olmasından korkuyorum ama hiç fena gözükmüyor bir sıkıntı görürseniz haber eder misiniz
Bence ya verilerde oynama var ya da disk veri tutmuyor. Diskinfo da sağlık ve birçok veriyi göstermemesi normal değil.

Eski sahibi neredeyse hiç kullanmamış gibi .
Evet al satçıdan aldım sıfırladılar mı verileri ondan korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence ya verilerde oynama var ya da disk veri tutmuyor. Diskinfo da sağlık ve birçok veriyi göstermemesi normal değil.
Micron 1100 serverlar için hazırlanan bir sata diye biliyorum o yüzden tutmadığını düşündüm

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
sizin ürünün grubu manual'i hocam

Smart özelliği varmış .
Dayı eyvallah anladım sağolasın da bir adam verileri sıfırlayacak uğrasa girip sonrasında 400 saat kullanım 80 kere açılma neden yazsın sıfır ürün diye satar

Smart özelliği varmış .
Yinede crystal disk verileri hiç fena değil 32 giblik testten yaptım bilerek sıkıntı çıkmadı

Smart özelliği varmış .
Ama sen bu her türlü sıfırlanmış diyorsan yarrağı yedim

Son düzenleme:
Dayı eyvallah anladım sağolasın da bir adam verileri sıfırlayacak uğrasa girip sonrasında 400 saat kullanım 80 kere açılma neden yazsın sıfır ürün diye satar

Yinede crystal disk verileri hiç fena değil 32 giblik testten yaptım bilerek sıkıntı çıkmadı

Artıyor mu o 400 ve 80 verileri?

Ben bir sey diyemem , tek diyebileceğim adam sanki hiç kullanmamis :):)

Valla 10 numara yatırım olmuş yarın bir gün kafası gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,645
Üyeler
203,916
Son üye
STKCN
Geri