Çözüldü✓ W65 mi Mad68 He V2 mi

senin kafanda w65 varsa ve beğendiysen alabilirsin hocam. kimse seni kararından çeviremez gibi görünüyor.
Yok hocam sadece dediğim gibi görünüş olarak W65 hoşuma gitti ve bu scanrate olayını merak ettim. Mad68 alıp geçerim kimse W65 i tavsiye etmiyor

Yok hocam sadece dediğim gibi görünüş olarak W65 hoşuma gitti ve bu scanrate olayını merak ettim. Mad68 alıp geçerim kimse W65 i tavsiye etmiyor

Dün gece sadece pembe rengi vardı sanırım son adetlerdir alacaksan kaçırma.

Dün gece sadece pembe rengi vardı sanırım son adetlerdir alacaksan kaçırma.
Beyaz ve pembe vardı hocam beyazını aldım.
yerinde olsam 2dk düşünmem
Çektim bile hocam kafam rahat artık 😅

İlk seri Mad68 sorunlarının çözülmüş hali mi bu V2? Mad68 HE hem ledleri bozuk hem type-c girişi bozuk benim anakartın usb girişini bile bozuyordu az daha kopukluk yüzünden.

İlk seri Mad68 sorunlarının çözülmüş hali mi bu V2? Mad68 HE hem ledleri bozuk hem type-c girişi bozuk benim anakartın usb girişini bile bozuyordu az daha kopukluk yüzünden.
Evet hocam incelemesi mevcut. İlk seride sıkıntılar vardı ama V2 de böyle sıkıntılar yok diye biliyorum

Kanka 1 yıldır aralıksız hergün kullandım ve 0 sıkıntı ile oynadım ama limited modeli vardı farkeder mi bilmem sarı siyah karışıktı benimki

Ekler

• 1000061836.webp
    1000061836.webp
    54.8 KB · Hit: 11
Geri