Çözüldü✓ Bu Fiyatlar Ne Olacak?

Ona o parayı asla vermem aga. Verceksem eli yüzü düzgün sağlam bir kart istiyorum.
Galax,colorful, msi gaming trio gibi.
Zotac ı al knk diğer gigabyte olanda sff dabları aşırı jçük zotağında görünüşü güzel sff değil

2 gün önce baktığımda 98 bindi dün baktığımda 102 bindi şimdi 106 bin yapmışlar. Zotac ve msı ventus istemiyorum.
180 bin tl vericeksiniz o zaman zotac ve msı ventus harici ucuz beyaz 5080 yok

Sanırım kararımı RX9070XT ile değiştireceğim. Umarım fiyatı zamanlanmadan alabilirim. Fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekkürler.

Sanırım kararımı RX9070XT ile değiştireceğim. Umarım fiyatı zamanlanmadan alabilirim. Fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, kendi kullanmış olduğum ekran kartı şu an 50k. Ben henüz hiçbir sorun yaşamadım, model konusunda problem yaşarsan tercih edebilirsin, daha güvenli hissedeceğin modeller olursa taksit avantajlı ve f/p onlara da yönelebilirsin.

Usta nasıl oluyor anlamadım, bu kartlar birden fırladı stokları bile yok artık vallahi sanırım 9070xt çekecem artık.
9070xt pure var en dip o 53 e ona bir bak beyaz

kartlarda sıkıntı globalde bellek krizinden kaynaklı ekran kartlarıan geç yansıması

9070xt pure var en dip o 53 e ona bir bak beyaz

kartlarda sıkıntı globalde bellek krizinden kaynaklı ekran kartlarıan geç yansıması
Sapphire pure dan bahsediyorsun degil mi. Onu da 2 ay önce 35 e bulabiliyorduk.
En azından bu hala f/p alınabilir. Biraz düşüneceğim. Artık amd nvidia farketmesizin bir şey almam lazım.

Sapphire pure dan bahsediyorsun degil mi. Onu da 2 ay önce 35 e bulabiliyorduk.
En azından bu hala f/p alınabilir. Biraz düşüneceğim. Artık amd nvidia farketmesizin bir şey almam lazım.
vatan pc ye gir daha alt fiyata yani 50 bandına beyaz 9070xt ler hala bulunuyor elini cabuk tutmanı tavsiye ederim şimdiden h.o

vatan pc ye gir daha alt fiyata yani 50 bandına beyaz 9070xt ler hala bulunuyor elini cabuk tutmanı tavsiye ederim şimdiden
Aga vatan dün 106 bin olan zotac 5080 i bugün 126 bin yapmış, bunlar kafayı yemiş.
9070xt çekip yoluma bakacam. Şu hepsiburada kartımın limitini arttırmam lazım sonra 9 taksitle alabiliyorum.

Geri