Belgeyle veya kayıt ile ispat edin ihlal yaptığımı yazCanlı desteğe yazdım yine aynı cevabı vermişler ne yapalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İki tane kampanyası var ama ilk başta girenlere dağıttılar. Sonrasında saçma sapan bahaneler uydurup, ben dahil, alamadık. O yüzden hiç bilgilerini vermeye değmez.Devam ediyor mu bir bilgilendirseniz
benKampanya şartlarını değiştirmişler, yalnızca tek bir ödülü alabilirsiniz yeni kullanıcı olarak diyorlar. Önceden böyle bir şart yoktu. Salağa yatıyorlar. Hakem heyetine gitcek varsa bana ulaşsın. Belgelerle ispatlayabilirim.
ben ama saddece 1-2 kısının gıtmesı yetmez forumdan bıle 10 kısı cıksa yeterlı katılan herkes surecı yakından takip etti ve bu durumu belgeleyebılecek durumdayız dıger forum uyelerını bu durumda hakssızlıga ugradıklarını dusunuyorlarsa haklarını beraber aramaya cagırıyorumBaşvuru yapan varmı
Başvuru yapan varmı
thhye gıdecek varmıBana hiçbir şey vermedi. Dün gece ödüller kısmında 4 saat sonra ödülün verileceği yazıyordu. Şimdi ise "Üzgünüz, görev dönemi sırasındaki olağan dışı aktiviteler nedeniyle ödülünüz iptal edildi.” yazıyor. Bir tek kahve kodu alabildim. O da işime yaramıyor. Dün attığım maile de ödülünüz (25usdt olan) 18 Eylül'de verildi. Kampanya sayfasından alabilirsiniz yazıyor halbuki kampanya bitmiş gözüküyor ve ödül de yok.
Bybit TR; kampanya süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dahil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme ve ödül vermeme hakkını saklı tutar.thhye gıdecek varmı
konuyu okumadınız sanırımBybit TR; kampanya süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dahil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme ve ödül vermeme hakkını saklı tutar.
THH'ye gitsen ne olacak kampanyalar genelde sınırlı sayıda oluyor ve sözleşmeleri onaylıyorsun kampanyaya katılırken. Kampanyaları iptal etme yeterli sayıdan sonra ödül vermeme diskalifiye etme vb. hakkı mevcut adamların.
ben ve bır arkadas thhye verdık sızde bı bakın ıstersenızBugün destek talebime cevao olarak bu şekilde mail geldi:
"
Değerli kullanıcımız,
Bybit TR Müşteri Desteği'ne ulaştığınız için teşekkür ederiz.
Bizimle endişelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Ödül Merkezi üzerinden ödülü kullanamamanızla ilgili yaşadığınız durumu anlıyor ve konuyu detaylı şekilde inceleme sürecimiz boyunca gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ediyoruz.
Yaptığımız kapsamlı inceleme sonucunda, önceki kararımızın değişmediğini üzülerek belirtmek isteriz. Daha önce sizinle paylaşılan bilgiler dışında ek detay sağlamamız veya alınan sonucu yeniden değerlendirmemiz/değiştirmemiz mümkün değildir.
Bu karar, ilgili uygunluk koşulları ve platform politikaları doğrultusunda yapılan inceleme sonucunda alınmıştır. Bu uygulamalar, tüm kullanıcılarımız için adil ve güvenli bir platform ortamı sağlamaya yardımcı olmak amacıyla yürürlüktedir.
Bu konu özelindeki mevcut çözüm süreçleri tamamlandığından, ilgili destek kaydını kapatacağız. Ancak bu durum, gelecekte diğer Bybit TR hizmetleri, sorunları veya taleplerinizle ilgili olarak bizimle iletişime geçmenizi engellemez.
Gelecekte daha fazla bilgiye ihtiyaç duymanız halinde, ödül uygunluğu şartları ve ilgili platform politikaları hakkında detaylı bilgi için lütfen Ödül Hüküm ve Koşulları sayfasını inceleyebilirsiniz."
Daha önce hiç thh başvurusu yapmadım. Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Yazdığınız açıklamaları ve sunduğunuz kanıtları paylaşırsanız ben de başvurmak istiyorum.ben ve bır arkadas thhye verdık sızde bı bakın ıstersenız