Berkay1010
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 264
Anasayfadan alınacak 1200/200 tık hızı indirim kuponu ile beraber 1799 tl’ye alabilirsiniz.
Üst kısımdan hocam. Kaydırın tık hızı kuponlar diye görürsünüz zaten.Anasayfadan nasil aliniyor hocam
O baskaydi sadece önü çekiyorduBu gecen 1k degil miydi
hoca fena değil derken iş görür mükullanıyorum bunu fena değil iyi uygulamasına wifi üzerinden bağlanıyor anlık hızlı izleniyor her şey
Öyle şey mi olur hocam çok garipmiş yaTam alıcaktım şöyle bir yorum gördüm:Arkadaşlar şöyle bi önemli ince ayrıntı belirtilmemiş ön ve arka kamera aynı anda kayıt yapmıyor ön kamera açıksa arkaya geçerseniz bu sefer önü kayıt yapmıyor boşuna arka kameranın montajını yapmış oldum.
bence öyle bir durum yoktur ayarlaması falan yappamamış olabilir.Tam alıcaktım şöyle bir yorum gördüm:Arkadaşlar şöyle bi önemli ince ayrıntı belirtilmemiş ön ve arka kamera aynı anda kayıt yapmıyor ön kamera açıksa arkaya geçerseniz bu sefer önü kayıt yapmıyor boşuna arka kameranın montajını yapmış oldum.
Başkalarıda yazmış bilemiyorum video bu.bence öyle bir durum yoktur ayarlaması falan yappamamış olabilir.