Yardım Monitörüm Arza Yaptı Yeni Monitör Tavsiyesine İhtiyacım Var

san_ozsaho

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Msi G274qpx 2k 240hz monitörüm arza yaptı bende para iadesi alıp yeni bir monitör almayı düşünüyorum, aklımda bir kaç model var ama bazıları hakkında bilgi bulamadım deneyimli bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse, öneri verebilirse sevinirim. Bütçe maks 18k ama uygun fiyatlı olursa daha iyi olur duruma göre 2.bir monitörde alabilirim ek olarak

Msi G274qpx 2k 240hz monitörüm arza yaptı bende para iadesi alıp yeni bir monitör almayı düşünüyorum, aklımda bir kaç model var ama bazıları hakkında bilgi bulamadım deneyimli bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse, öneri verebilirse sevinirim. Bütçe maks 18k ama uygun fiyatlı olursa daha iyi olur duruma göre 2.bir monitörde alabilirim ek olarak

180hz olanı kullanıyorum ve paneli çok kaliteli. 180hz düşük gelirse 320hz lik modeli var eğer bütçe 20k lara çıkarsa kesinlikle öneririm.

bu monitorun Siyahı bende var çok iyi memnunum zaten uzun araşdırmalarım sonucu en iyi İPS monitor bu hem dün 12 k ya inmişdi beyazı da bu gün 14k da amma tavsiyye ederim beyazı 14 k da kaçmaz
Evet dün 12k'ya görünce değerlendirmelik mantıklı gelmişti de şuan 14k olunca bilemedim, monitörüm bozulmasa beklerdim ama çok fazla zamanım yok bu birkaç gün içerisinde indirime girerse tekrardan düşüneceğim.

asus değmez o fiyata 4k monitör var 2 dk ye 3 tane monitör modeli atcam bekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte g27q20
msı mag274qf x24
https://www.incehesap.com/philips-e...=referral&utm_campaign=quickview-app&v=1.88.6
bunlarada bakabilirsiniz herhalde msı en iyisiydi aralarından

asus değmez o fiyata 4k monitör var 2 dk ye 3 tane monitör modeli atcam bekle

gigabyte g27q20
msı mag274qf x24
https://www.incehesap.com/philips-e...=referral&utm_campaign=quickview-app&v=1.88.6
bunlarada bakabilirsiniz herhalde msı en iyisiydi aralarından
Msi pek almak istemiyorum monitörüm arza yapınca güvenim biraz düştü yoksa bana muadil olarak msi mag 274qpf x32 önerdiler, ama hem garanti sürem 4 ay kaldığı için hemde yine sorun yaşarmıyım gerginliğinden para iadesi almayı tercih ettim.

Msi pek almak istemiyorum monitörüm arza yapınca güvenim biraz düştü yoksa bana muadil olarak msi mag 274qpf x32 önerdiler, ama hem garanti sürem 4 ay kaldığı için hemde yine sorun yaşarmıyım gerginliğinden para iadesi almayı tercih ettim.
philipste 6 ay peşin var haberin olsun .

philips çok öneriliyor ama attığınız modelde pivot yok malesef birde benim masam çok kalın olduğundan mengeneli pivot ayağı alamıyorum o nedenle kendinden pivotlu olması şart benim için
bu modelin pivot olanı var bu arada

bu modelin pivot olanı var bu arada

Son atılan philips özellik olarak karşılasa da monitörün ayağı V şeklinde olduğundan masamda çok yer kaplıyor masam o kadar geniş olmadığından sığdıramam

Son atılan philips özellik olarak karşılasa da monitörün ayağı V şeklinde olduğundan masamda çok yer kaplıyor masam o kadar geniş olmadığından sığdıramam
Monitör ayağını da satın alabiliyorsunuz

Monitör ayağını da satın alabiliyorsunuz
salon masası olduğundan mengeneli pivotları kullanamıyorum, V şeklinde olan versiyonları kullanınca da monitörü istediğm kadar kendime yaklaştıramıyorum ayaklar monitörden önde oluyor.

salon masası olduğundan mengeneli pivotları kullanamıyorum, V şeklinde olan versiyonları kullanınca da monitörü istediğm kadar kendime yaklaştıramıyorum ayaklar monitörden önde oluyor.
sırf ayaktan dolayı da monitör seçimi yapılmaz ki hocam, yuvarlak tarz ayaklar bile satılıyor. Direkt masaya vidayla sabitlenen ayaklar var. Ki bence pivot abartılan bir özellik. Monitörün sağa sola yatması iyi bile değil şahsi düşüncem

Geri